Nelk 50g

5.20

Ühiku hind: 52.00/kg

Tootekood: 2000000089584 Kategooriad: ,

Koostis: kuivatatud nelk.
Nelk on väga oluline lisand erinevates maitsesegudes nagu piparkoogi maitseainesegu ja erinevates marinaadides.
Sobib hästi näiteks kõrvitsa ja seente marineerimisel ning samuti erinevates riisi- ja lihatoitudes, kissellides, kompottides ja marmelaadides.
Kuulub kindlasti jõulude juurde nii piparkookides kui glögis, jõulusingi juures kui ka apelsini sees.
Päritolumaa: Brasiilia.
Säilitada kuivas, jahedas ja otsese päikesevalguse eest kaitstult.
Pakendi suurus 50g

  • Tartu: 4
  • Vändra: 4
  • Pärnu: 4
  • Rakvere: 3
  • Jõgeva: 2
  • E-pood: 22
  • Rapla: 5
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunktid!

Ühik: pk

Täpsem kirjeldus

Suurepärane ja tugeva spetsiifilise aroomi ning maitsega vürts. Oma tugeva maitse ja aroomi tõttu soovitame toiduks kasutada pigem ettevaatlikult ning küpsetatud toitude puhul pigem lõppfaasis, sest pikemal kuumutamisel nelgi omapärane lõhn ja maitse kaob ning asendub kibeda mekiga. Igapäevast kasutust leiab kõikvõimalikes aasiapärastes toitudes, meil aga enamasti jõuludega seotud köögis. Traditsiooniliselt kasutatakse nii kõrvitsa, seente kui ka erinevate teiste köögi- ja puuviljade konserveerimisel, moosides ja keedistes, kompottides ja pudingites jm. Ning muidugi ka õige skandinaaviapärane heeringa marinaad eeldab oma nelki! Lisaks erinevatele marinaadidele listakse nelgi teri ka soojendavatesse jookidesse nagu glögi ja hõõgvein. Samuti saab tuppa suurepärase jõululõhna, kui torgata nelgiterad ca 1cm vahega näiteks apelsini või mõne muu terve tsitruselise koore sisse ja asetada see aromaatne “lõhnapall” tuppa!

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Suurepärane ja tugeva spetsiifilise aroomi ning maitsega vürts. Oma tugeva maitse ja aroomi tõttu soovitame toiduks kasutada pigem ettevaatlikult ning küpsetatud toitude puhul pigem lõppfaasis, sest pikemal kuumutamisel nelgi omapärane lõhn ja maitse kaob ning asendub kibeda mekiga. Igapäevast kasutust leiab kõikvõimalikes aasiapärastes toitudes, meil aga enamasti jõuludega seotud köögis. Traditsiooniliselt kasutatakse nii kõrvitsa, seente kui ka erinevate teiste köögi- ja puuviljade konserveerimisel, moosides ja keedistes, kompottides ja pudingites jm. Ning muidugi ka õige skandinaaviapärane heeringa marinaad eeldab oma nelki! Lisaks erinevatele marinaadidele listakse nelgi teri ka soojendavatesse jookidesse nagu glögi ja hõõgvein. Samuti saab tuppa suurepärase jõululõhna, kui torgata nelgiterad ca 1cm vahega näiteks apelsini või mõne muu terve tsitruselise koore sisse ja asetada see aromaatne “lõhnapall” tuppa!