Maitseainesegu sinkvorstile 120 g

3.95

Tootekood: 5904816005257 Kategooriad: ,

Valmis maitseainete segu soolaga sinkvorsti maitsestamiseks.
Koostis: jodeerimata sool, vürtsid (granuleeritud küüslauk, sinep, must pipar, valge pipar, muskaatpähkel), paakumisvastane aine: E 536, naatriumnitrit.
120 g pakk Maitseainete segu sinkvorstile on arvestatud 5 kg lihale.

Pakend 120 g

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik: Laos: 36

Täpsem kirjeldus

Kasutamine: Sega 0,5 L külma vette pakendi Maitseainete segu sinkvorstile 120 g sisu. Kalla 5 kg vorstimassi sisse , sõtku/ sega hoolikalt  ja jäta 24 tunniks külmkappi maitsestma .
Retsept:  5 kg  valmistamiseks.
Koostis:
3 kg singiliha
1,5 kg abaluud (võib asendada nahata säärelihaga)
0,5 kg peekonit
1 pakk Maitseainete segu sinkvorstile
Ettevalmistus:
Eemalda lihalt kelmed ja rasv ning lõika  umbes 2-4 cm kuubikuteks. Aja läbi hakkliha masina abaluuliha  (8-12 mm avaga sõela)  ja lõika lahjemad tükid kuubikuteks või aja läbi hakklihamasina. Sega kõik kokku, lisa 0,5 L külma vett ja pakendi Maitseainete segu sinkvorstile 120 g sisu. Sõtku kõik korralikult läbi, ca  min. 15 min. Kata lihasegu mitte liiga tihedalt kinni ja jäta 24 tunniks külmkappi seisma. Leotage valgukestad või seasooled , seejärel täitke need tihedalt täidisega ja pange vähemalt 8 tunniks toatemperatuurile seisma, kuni liha on kuiv ja hästi tardunud (võid kasutada külma ventilaatorit). Suitsutage valmistatud vorste temperatuuril 50-60°C umbes 3 tundi, seejärel keetke, pannes liha 75-80°C vette. Küpseta, kuni temperatuur vorsti sees on 68°C-ni. Võite vorstid ka keeta ja siis õrnalt suitsutada või vinnutada.

 

Kirjeldus

Kasutamine: Sega 0,5 L külma vette pakendi Maitseainete segu sinkvorstile 120 g sisu. Kalla 5 kg vorstimassi sisse , sõtku/ sega hoolikalt  ja jäta 24 tunniks külmkappi maitsestma .
Retsept:  5 kg  valmistamiseks.
Koostis:
3 kg singiliha
1,5 kg abaluud (võib asendada nahata säärelihaga)
0,5 kg peekonit
1 pakk Maitseainete segu sinkvorstile
Ettevalmistus:
Eemalda lihalt kelmed ja rasv ning lõika  umbes 2-4 cm kuubikuteks. Aja läbi hakkliha masina abaluuliha  (8-12 mm avaga sõela)  ja lõika lahjemad tükid kuubikuteks või aja läbi hakklihamasina. Sega kõik kokku, lisa 0,5 L külma vett ja pakendi Maitseainete segu sinkvorstile 120 g sisu. Sõtku kõik korralikult läbi, ca  min. 15 min. Kata lihasegu mitte liiga tihedalt kinni ja jäta 24 tunniks külmkappi seisma. Leotage valgukestad või seasooled , seejärel täitke need tihedalt täidisega ja pange vähemalt 8 tunniks toatemperatuurile seisma, kuni liha on kuiv ja hästi tardunud (võid kasutada külma ventilaatorit). Suitsutage valmistatud vorste temperatuuril 50-60°C umbes 3 tundi, seejärel keetke, pannes liha 75-80°C vette. Küpseta, kuni temperatuur vorsti sees on 68°C-ni. Võite vorstid ka keeta ja siis õrnalt suitsutada või vinnutada.