Logi sisse
Registreeru
Tere,
Ostukorv
€3.95
Valmis maitseainete segu soolaga sinkvorsti maitsestamiseks. Koostis: jodeerimata sool, vürtsid (granuleeritud küüslauk, sinep, must pipar, valge pipar, muskaatpähkel), paakumisvastane aine: E 536, naatriumnitrit. 120 g pakk Maitseainete segu sinkvorstile on arvestatud 5 kg lihale.
Pakend 120 g
Ühik: Laos: 36
Kasutamine: Sega 0,5 L külma vette pakendi Maitseainete segu sinkvorstile 120 g sisu. Kalla 5 kg vorstimassi sisse , sõtku/ sega hoolikalt ja jäta 24 tunniks külmkappi maitsestma . Retsept: 5 kg valmistamiseks. Koostis: 3 kg singiliha 1,5 kg abaluud (võib asendada nahata säärelihaga) 0,5 kg peekonit 1 pakk Maitseainete segu sinkvorstile Ettevalmistus: Eemalda lihalt kelmed ja rasv ning lõika umbes 2-4 cm kuubikuteks. Aja läbi hakkliha masina abaluuliha (8-12 mm avaga sõela) ja lõika lahjemad tükid kuubikuteks või aja läbi hakklihamasina. Sega kõik kokku, lisa 0,5 L külma vett ja pakendi Maitseainete segu sinkvorstile 120 g sisu. Sõtku kõik korralikult läbi, ca min. 15 min. Kata lihasegu mitte liiga tihedalt kinni ja jäta 24 tunniks külmkappi seisma. Leotage valgukestad või seasooled , seejärel täitke need tihedalt täidisega ja pange vähemalt 8 tunniks toatemperatuurile seisma, kuni liha on kuiv ja hästi tardunud (võid kasutada külma ventilaatorit). Suitsutage valmistatud vorste temperatuuril 50-60°C umbes 3 tundi, seejärel keetke, pannes liha 75-80°C vette. Küpseta, kuni temperatuur vorsti sees on 68°C-ni. Võite vorstid ka keeta ja siis õrnalt suitsutada või vinnutada.
Lisa korvi