Maitseainesegu lihakonservile 30 g

3.25

Tootekood: 5908277716721 Kategooriad: ,

Maitseainesegu 30 g on 2 kg liha maitsestamiseks!
Maitseainetesegu koostis: must pipar, granuleeritud küüslauk, majoraan, kuivatatud sibul, muskaatpähkel, vürts.
Sobib sea- ,metsooma-, lamba-, ja vasikaliha maitsestamiseks.

Säilitada kuivas ja jahedas.
Pakend 30g.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunktid!

Ühik: Laos: 10

Täpsem kirjeldus

Ei sisalda soola, maitsetugevdajaid ja säilitusaineid.
Retsept kodusele 2 kg  lihakonservile.
 
• 500 g peekonit
• 500 g seakaela liha
• 500 g sea abatükki liha
• 250 g rasva
• 250 g veiseliha
• 200 ml vett
• 30 g ürtide ja vürtside segu purgiliha jaoks
• 30 g soola

Valmistamine: Rasvane liha hakkida 8 mm laiusteks ribadeks ja lahjem liha 12 mm tükkideks. . Haki veiseliha kaks korda väikseima suurusega tükkideks ja segage seejärel külma veega korralikult läbi, kuni segu muutub pudruks. Sega hakkitud liha kokku ja maitsesta konsrvliha  jaoks mõeldud ürtide ja vürtside seguga. Lisa sool ja sega veel kord. Jäta 24 tunniks külmkappi seisma. Selle aja möödudes steriliseerige  purgid ja täitke purgid lihaga ääreni. Pange suletud purgid potti, kus soe vesi ulatub lihatasemest kõrgemale. Pastöriseerige need (küpsetage 40 minutit, kuni keema hakkab). Järgmisel päeval korrake pastöriseerimist, tehes seda 40 minutit.

Kirjeldus

Ei sisalda soola, maitsetugevdajaid ja säilitusaineid.
Retsept kodusele 2 kg  lihakonservile.
 
• 500 g peekonit
• 500 g seakaela liha
• 500 g sea abatükki liha
• 250 g rasva
• 250 g veiseliha
• 200 ml vett
• 30 g ürtide ja vürtside segu purgiliha jaoks
• 30 g soola

Valmistamine: Rasvane liha hakkida 8 mm laiusteks ribadeks ja lahjem liha 12 mm tükkideks. . Haki veiseliha kaks korda väikseima suurusega tükkideks ja segage seejärel külma veega korralikult läbi, kuni segu muutub pudruks. Sega hakkitud liha kokku ja maitsesta konsrvliha  jaoks mõeldud ürtide ja vürtside seguga. Lisa sool ja sega veel kord. Jäta 24 tunniks külmkappi seisma. Selle aja möödudes steriliseerige  purgid ja täitke purgid lihaga ääreni. Pange suletud purgid potti, kus soe vesi ulatub lihatasemest kõrgemale. Pastöriseerige need (küpsetage 40 minutit, kuni keema hakkab). Järgmisel päeval korrake pastöriseerimist, tehes seda 40 minutit.