Kurk Polan F1 5g

2.00

Tootekood: 5903837451302 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Cucumis sativus

Keskvarajane. Väga viljakas avamaakurk, tugeva kärnilise koore ja väikeste seemnetega. Vilja pikkus 8-12cm. Hea konserveerimiskurk.

F1 hübriidsordi viljad on ühtlasema suurusega ja saak enamasti samuti suurem.

Pakis seemneid 5 grammi.

45 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasvatamine: Taime võib ette kasvatada  aprillis-mais. Avamaakurgi võib külvata otse peenrasse. Seeme tuleb külvata sooja mulda,  temperatuur üle 12°C. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat  kergelt happelist mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem neutraliseeritud turvas ja orgaanilise väetise segu. Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.

Kasutamine: Kurki kasutatakse peamiselt värskelt ja sobib ideaalselt marineerimiseks ja hapendamiseks. Pikad ja poolpikad kurgid on väga head erinevate salatite, konserveeritud salatite valmistamiseks. 

Istutusskeem

v30-40cm, rv50-60cm

Istutussügavus

1cm

Külv avamaale

Mai-Juuni

Külv sisse

Aprill-Mai

Kasvutingimus

Päikseline

Õitsemisaeg

-

Kirjeldus

Kasvatamine: Taime võib ette kasvatada  aprillis-mais. Avamaakurgi võib külvata otse peenrasse. Seeme tuleb külvata sooja mulda,  temperatuur üle 12°C. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat  kergelt happelist mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem neutraliseeritud turvas ja orgaanilise väetise segu. Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.

Kasutamine: Kurki kasutatakse peamiselt värskelt ja sobib ideaalselt marineerimiseks ja hapendamiseks. Pikad ja poolpikad kurgid on väga head erinevate salatite, konserveeritud salatite valmistamiseks.