Kinkekarp Kitl siirupid Maasikas, Leedriõis + klaas

22.00

Tootekood: 8595251002399 Kategooriad: ,

Stiilses kingipakis on kaks siirupi pudelit ja 200 ml joogiklaas. Leedrimarjade ja maasika maitselised siirupid kuuluvad mitmete tuntud soojade ja külmade jookide koostisesse. Kiire lisand jogurtile, jäätisele ja pannkookidele.
Hoida jahedas ja pimedas kohas.
Siirupil võid esineda loomuliku sadet, mis ei mõjuta toote kvaliteeti.
Enne kasutamist loksutada. Pärast avamist kasutada ära 30 päeva jooksul.
Siirupi pudelid on pakitud nägusasse pappkarpi.
Pakendis on 2 x 500 ml siirupit ja 200 ml klaas.

Täpsem kirjeldus

Mahedamaitseline leedriõiesiirup on valmistatud värsketest orgaanilistest leedriõitest.
Koostis: suhkur, mahepõllumajandusest saadud leedriõie vesilahus (Sambucus nigra L., 10%), leedriõie ekstrakt, C-vitamiin (20 mg 100 ml siirupis on veerand soovitatavast ööpäevasest annusest), happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat .
Suve maitsega maasikasiirup valmistatud värskest maasikamahlast ja maasika viljalihast. Ei ole termiliselt töödeldud,  et tervist edendavad ained säiliksid.
Koostis: suhkur, maasikapüree (Fragaria vesca L., 12%), maasikamahla kontsentraat (Fragaria vesca L., 8%), happesuse regulaator: sidrunhape, porgandi ja mustsõstra kontsentraat, säilitusaine: kaaliumsorbaat, C-vitamiin, looduslik lõhna- ja maitseaine .
Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.

Retseptid:
*Maasikakokteil
Vaja läheb: Maasikasiirup, külm piim, jää
Valage Kitl maasika siirup kitsasse kõrgesse anumasse, lisage jää ja valage sisse jahutatud piim. Sega korralikult läbi ja serveeri kõrges klaasis, eelistatavalt laia kõrrega.

* alkoholiga kokteil “Maasikas Belliinis”
Kitl Maasikasiirup, kuiv vahuvein, laimi mahl, jää
Valage Kitl maasikasiiruop sügavasse jääga klaasi, lisage paar tilka laimimahla ja seejärel valage kogu see hästi jahutatud kuiva vahuveiniga. Kaunista värske maasika ja poole laimiviiluga sobib selle kokteiliga hästi.

 

Kirjeldus

Mahedamaitseline leedriõiesiirup on valmistatud värsketest orgaanilistest leedriõitest.
Koostis: suhkur, mahepõllumajandusest saadud leedriõie vesilahus (Sambucus nigra L., 10%), leedriõie ekstrakt, C-vitamiin (20 mg 100 ml siirupis on veerand soovitatavast ööpäevasest annusest), happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: kaaliumsorbaat .
Suve maitsega maasikasiirup valmistatud värskest maasikamahlast ja maasika viljalihast. Ei ole termiliselt töödeldud,  et tervist edendavad ained säiliksid.
Koostis: suhkur, maasikapüree (Fragaria vesca L., 12%), maasikamahla kontsentraat (Fragaria vesca L., 8%), happesuse regulaator: sidrunhape, porgandi ja mustsõstra kontsentraat, säilitusaine: kaaliumsorbaat, C-vitamiin, looduslik lõhna- ja maitseaine .
Annustamine: Koduse limonaadi valmistamiseks on kõige parem segada siirup karboniseeritud veega vahekorras 1:10, kuuma joogi valmistamiseks vahekorras 1:8.

Retseptid:
*Maasikakokteil
Vaja läheb: Maasikasiirup, külm piim, jää
Valage Kitl maasika siirup kitsasse kõrgesse anumasse, lisage jää ja valage sisse jahutatud piim. Sega korralikult läbi ja serveeri kõrges klaasis, eelistatavalt laia kõrrega.

* alkoholiga kokteil “Maasikas Belliinis”
Kitl Maasikasiirup, kuiv vahuvein, laimi mahl, jää
Valage Kitl maasikasiiruop sügavasse jääga klaasi, lisage paar tilka laimimahla ja seejärel valage kogu see hästi jahutatud kuiva vahuveiniga. Kaunista värske maasika ja poole laimiviiluga sobib selle kokteiliga hästi.