Haputaigna saia stardikomplekt

42.90

Tootekood: 2000000104973 Kategooriad: ,

Haputaigna saia valmistamise komplektis on tooted saiataigna valmistamiseks, taigna kergitamiseks ja küpsetamiseks.
Koosneb 4 tootest : Rooma pott kaanega savist 4l ümar, Kergitus korv ümar, Nisujahu juuretis pärmiga 23 g , Nisujahu Manitoba 1 kg

1 Komplekt

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 42 Boonuspunktid!

Ühik: kmpl Laos: 10

Täpsem kirjeldus

Toodete tutvustus:
* Rooma pott kaanega savist 4L ümar on sobiv vorm saia, hautiste jt küpsetamiseks ahjus temperatuutil kuni  220 *C. Enne iga kasutamist leotage anumat vees 10–15 minutit. Seejärel asetage see külma ahju. Krõbeda kooriku  saamiseks eemaldage kaas viimase 10 minuti jooksul. ETTEVAATUST! Ärge asetage otse pliidile, hoidke järskudest temperatuurimuutustest. Ärge valage sisse külma vedelikku, kui anum on kuum. Pikkus: 29 cm Laius: 26,3 cm Kõrgus: 12,5 cm Kaal: 2,28 kg
*Kergituskorv ümar on 22cm läbimõõduga. Kergituskorvi kasutada taignast voolitud pätside kerkimis anumaks. Kui tainas kerkib korvis, siis kasvab saiatainas kõrgemaks, siledamaks, kohevamaks ja taignale tekib vajalik “koorik”, mis jääb küpsedes eriti krõbe. Sobib kuni 500g taignale. Läbimõõt 22cm. Kõrgus 22cm. Valmistatud pajust. Enne kasutamist puhastage korvi kergelt niisutatud lapiga. 
* Nisujahu juuretis pärmiga 23g Nisujahu juuretis pärmiga sobib koduse nisujahust küpsetiste valmistamiseks.  Paki sisu arvestatakse 0,5 kg jahu kogusele. Küpsetisel on krõbedam koorik ja säilib kauem. Koostis:  pärm, nisujahu, juuretis , taimeõli, (E414),  (E300), (E491).  Sisaldab gluteeni. Hoida kuivas, jahedas, varjutatud kohas.
*Nisujahu Manitoba 1kg on Itaalia ja Ameerika valitud nisudest tehtud jahu, mis sobib leivaküpsetusmasinates kasutamiseks ja millest tehtud tainas kerkib hästi.  Koostis: Pehme “00” grupi NISUjahu, pehme nisu liimvaik, E300.Manitoba jahu on kõrge kvaliteediga jahu leiva, pitsa, briošši, sõõriku jt valmistamiseks.

Lisaks paneme kaasa Retseptid. 

Kirjeldus

Toodete tutvustus:
* Rooma pott kaanega savist 4L ümar on sobiv vorm saia, hautiste jt küpsetamiseks ahjus temperatuutil kuni  220 *C. Enne iga kasutamist leotage anumat vees 10–15 minutit. Seejärel asetage see külma ahju. Krõbeda kooriku  saamiseks eemaldage kaas viimase 10 minuti jooksul. ETTEVAATUST! Ärge asetage otse pliidile, hoidke järskudest temperatuurimuutustest. Ärge valage sisse külma vedelikku, kui anum on kuum. Pikkus: 29 cm Laius: 26,3 cm Kõrgus: 12,5 cm Kaal: 2,28 kg
*Kergituskorv ümar on 22cm läbimõõduga. Kergituskorvi kasutada taignast voolitud pätside kerkimis anumaks. Kui tainas kerkib korvis, siis kasvab saiatainas kõrgemaks, siledamaks, kohevamaks ja taignale tekib vajalik “koorik”, mis jääb küpsedes eriti krõbe. Sobib kuni 500g taignale. Läbimõõt 22cm. Kõrgus 22cm. Valmistatud pajust. Enne kasutamist puhastage korvi kergelt niisutatud lapiga. 
* Nisujahu juuretis pärmiga 23g Nisujahu juuretis pärmiga sobib koduse nisujahust küpsetiste valmistamiseks.  Paki sisu arvestatakse 0,5 kg jahu kogusele. Küpsetisel on krõbedam koorik ja säilib kauem. Koostis:  pärm, nisujahu, juuretis , taimeõli, (E414),  (E300), (E491).  Sisaldab gluteeni. Hoida kuivas, jahedas, varjutatud kohas.
*Nisujahu Manitoba 1kg on Itaalia ja Ameerika valitud nisudest tehtud jahu, mis sobib leivaküpsetusmasinates kasutamiseks ja millest tehtud tainas kerkib hästi.  Koostis: Pehme “00” grupi NISUjahu, pehme nisu liimvaik, E300.Manitoba jahu on kõrge kvaliteediga jahu leiva, pitsa, briošši, sõõriku jt valmistamiseks.

Lisaks paneme kaasa Retseptid.