Hapendamise stardikomplekt

22.50

Tootekood: 2000000105802 Kategooriad: ,

Hapendamine on tervislik toidu säilitamise viis, mille ajalugu ulatub kaugesse külmkappide eelsesse aega.
Meie hapendamise stardikomplekt koosneb 4 tootest: Hapenduspurk purunemiskindel 8L, Juuretis köögiviljade hapendamiseks 2×0,5g, Kapsa- ja köögiviljade riiv 2-teraga plastikust, Näpitsad puidust 22 cm.

1 komplekt

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 22 Boonuspunktid!

Ühik: kmpl Laos: 10

Täpsem kirjeldus

Tootetutvustus
*Hapenduspurk purunemiskindel 8L –Laia suu ja tugevast plastikust purk, keeratava kaanega. Kaanes on ava vesiluku jaoks, kaasas kaitsekorgiga vesilukk. Kaitsekorgiga vesilukk – takistab puuviljakärbeste sisenemist anumasse, kuid laseb gaasil käärimise ajal vabalt väljuda. Purk on korduvkasutav, valmistatud plastikust (PET), purunemiskindel. Purgi kaela läbimõõt 100 mm. Mõõdud: kõrgus 27,4 cm , läbimõõt 22,4 cm Kaal 300 g Maht 8 L.
*Juuretis köögiviljade hapendamiseks 2×0,5g – ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi ja kvaliteetse toote. Koostisosad: piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 Säilitamine: +2…+6 °C juures. 1 pakis on 2 pakikest (2 x 0,5 g)
*Kapsa- ja köögiviljade riiv 2-teraga plastikust- Plastikust väikesemõõduline riiv kapsa ja köögiviljade riivimiseks. Seda väikest riivi saate hõlpsalt hoiustada isegi väikeses köögis. Mõõdud 16,5 x 36 x 1,5 cm.
Näpitsad puidust 22 cm–  Näpitsad on valmistatud pöögist. Pikkus 22 cm.

Riivitud või hakitud köögivili panna hapenduspurki lisada retsepti järgi juuretis ja soola, Näpitsatega on mugav valminud hapukapsast jt purgist välja võtta saastamata keskkonda purgis.  

Kirjeldus

Tootetutvustus
*Hapenduspurk purunemiskindel 8L –Laia suu ja tugevast plastikust purk, keeratava kaanega. Kaanes on ava vesiluku jaoks, kaasas kaitsekorgiga vesilukk. Kaitsekorgiga vesilukk – takistab puuviljakärbeste sisenemist anumasse, kuid laseb gaasil käärimise ajal vabalt väljuda. Purk on korduvkasutav, valmistatud plastikust (PET), purunemiskindel. Purgi kaela läbimõõt 100 mm. Mõõdud: kõrgus 27,4 cm , läbimõõt 22,4 cm Kaal 300 g Maht 8 L.
*Juuretis köögiviljade hapendamiseks 2×0,5g – ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi ja kvaliteetse toote. Koostisosad: piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 Säilitamine: +2…+6 °C juures. 1 pakis on 2 pakikest (2 x 0,5 g)
*Kapsa- ja köögiviljade riiv 2-teraga plastikust- Plastikust väikesemõõduline riiv kapsa ja köögiviljade riivimiseks. Seda väikest riivi saate hõlpsalt hoiustada isegi väikeses köögis. Mõõdud 16,5 x 36 x 1,5 cm.
Näpitsad puidust 22 cm–  Näpitsad on valmistatud pöögist. Pikkus 22 cm.

Riivitud või hakitud köögivili panna hapenduspurki lisada retsepti järgi juuretis ja soola, Näpitsatega on mugav valminud hapukapsast jt purgist välja võtta saastamata keskkonda purgis.