Bakterkultuur kreeka juustu valmistamiseks

7.50

Ühiku hind: 2,500.00/kg

Tootekood: 5908277717773 Kategooriad: ,

Bakterkultuur kreeka juustu valmistamiseks on bakterikultuuride segu, mis võimaldavad valmistada maitsvat omatehtud Kreeka juustu.
Bakterid on külmkuivatatud ehk lüofiliseeritud.
Koostis: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktoos.

Ühest pakendist 3 g piisab 50 L piimale.
10 L piimale lisada 0,6 g baktereid.
Pakis on 3 g

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 7 Boonuspunkti!

Ühik: tk Laos: 8

Täpsem kirjeldus

Bakterkultuur kreeka juustu valmistamiseks on bakterikultuuride segu, mis võimaldavad valmistada maitsvat omatehtud Kreeka juustu. Bakterid on külmkuivatatud ehk lüofiliseeritud. Koostis: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktoos. Ühest pakendist 3 g piisab 50 L piimale. 10 L piimale lisada 0,6 g baktereid. Pakis on 3 g

Kirjeldus

Bakterkultuur kreeka juustu valmistamiseks on bakterikultuuride segu, mis võimaldavad valmistada maitsvat omatehtud Kreeka juustu. Bakterid on külmkuivatatud ehk lüofiliseeritud. Koostis: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktoos. Ühest pakendist 3 g piisab 50 L piimale. 10 L piimale lisada 0,6 g baktereid. Pakis on 3 g

Lisainfo

Kaal0.003 kg
_after_single_product'); ?>