Bakterkultuur jogurti valmistamiseks

7.50

Ühiku hind: 3,000.00/kg

Tootekood: 5908277717766 Kategooriad: ,

Bakterkultuur jogurti valmistamiseks on lüofiliseeritud ehk külmkuivatatud piimhappebakterid, mis on sobilikud jogurti valmistamiseks.

Koostis: Streptococcus thermophilus, laktoos.
Ühest pakendist 2,5 g piisab 25 L piimale.
1 L piimale lisada 0,1 g baktereid.
Pakend 2,5 g

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 7 Boonuspunkti!

Ühik: tk Laos: 16

Täpsem kirjeldus

Bakterkultuur jogurti valmistamiseks on lüofiliseeritud ehk külmkuivatatud piimhappebakterid, mis on sobilikud jogurti valmistamiseks. Koostis: Streptococcus thermophilus, laktoos. Ühest pakendist 2,5 g piisab 25 L piimale. 1 L piimale lisada 0,1 g baktereid. Pakend 2,5 g

Kirjeldus

Bakterkultuur jogurti valmistamiseks on lüofiliseeritud ehk külmkuivatatud piimhappebakterid, mis on sobilikud jogurti valmistamiseks. Koostis: Streptococcus thermophilus, laktoos. Ühest pakendist 2,5 g piisab 25 L piimale. 1 L piimale lisada 0,1 g baktereid. Pakend 2,5 g

Lisainfo

Kaal0.003 kg