Bakterkultuur jogurti valmistamiseks

7.95

Ühiku hind: 3,180.00/kg

Tootekood: 5908277717766 Kategooriad: ,

Bakterkultuur jogurti valmistamiseks on lüofiliseeritud ehk külmkuivatatud piimhappebakterid, mis on sobilikud jogurti valmistamiseks. Koostis: Streptococcus thermophilus, laktoos. Ühest pakendist 2,5 g piisab 25 L piimale. 1 L piimale lisada 0,1 g baktereid. Pakend 2,5 g

  • E-pood: 11
  • Rapla: 2
  • Tartu: 3
  • Vändra: 2
  • Pärnu: 3
  • Rakvere: 3
  • Jõgeva: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 7 Boonuspunktid!

Ühik: tk

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht