Bakterikultuur jogurti valmistamiseks Midzu, 25g

4.50

Tootekood: 718122279258 Kategooriad: ,

See pakend bakterikultuuri sobib suurepäraselt 1L jogurti valmistamiseks Midzu jogurtimasinaga.
Sisaldab: Sigurijuurest valmistatud prebiootiline inuliin ja oligofruktoos (min. 98%), Lactobacillus acidophilus La-5 and Bifidobacterium BB-12, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.
Võib sisaldada piima jääke. Gluteenivaba.
Pakendi suurus 25g.
Säilitada kuivas ja jahedas, kaitstuna otsese päikesevalguse eest.
Päritolumaa Saksamaa.

  • E-pood: 69
  • Rapla: 4
  • Tartu: 5
  • Vändra: 3
  • Pärnu: 5
  • Rakvere: 5
  • Jõgeva: 5
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 4 Boonuspunktid!

Ühik:

Täpsem kirjeldus

Kasutusõpetus:
Lisa 1 ümbrikutäis bakterikultuuri 1l piima kohta ja sega. 
Kalla segu jogurtimasina anumasse ja lülita masin sisse. Jogurti valmimisaeg ca 40°C juures on ligikaudu 6-8 tundi.
Kasuta ca 3-4 spl valmisjogurtit järgmise jogurtiportsu valmistamiseks. Omavalmistatud jogurtit saate uuesti jogurti käivitamiseks kasutada umbes 8 korda, järgmisel korral peaksite kultuuri uuendama.

 

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht

Kirjeldus

Kasutusõpetus:
Lisa 1 ümbrikutäis bakterikultuuri 1l piima kohta ja sega. 
Kalla segu jogurtimasina anumasse ja lülita masin sisse. Jogurti valmimisaeg ca 40°C juures on ligikaudu 6-8 tundi.
Kasuta ca 3-4 spl valmisjogurtit järgmise jogurtiportsu valmistamiseks. Omavalmistatud jogurtit saate uuesti jogurti käivitamiseks kasutada umbes 8 korda, järgmisel korral peaksite kultuuri uuendama.