Bakterkultuur kreeka juustu valmistamiseks

7.95

Tootekood: 5908277717773 Kategooriad: ,

Bakterkultuur kreeka juustu valmistamiseks on bakterikultuuride segu, mis võimaldavad valmistada maitsvat omatehtud Kreeka juustu. Bakterid on külmkuivatatud ehk lüofiliseeritud. Koostis: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktoos. Ühest pakendist 3 g piisab 50 L piimale. 10 L piimale lisada 0,6 g baktereid. Pakis on 3 g

  • Pärnu: 4
  • Rakvere: 4
  • Jõgeva: 2
  • E-pood: 8
  • Rapla: 3
  • Tartu: 3
  • Vändra: 3
Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 7 Boonuspunktid!

Ühik:

  • Alates 39€ tarne pakiautomaati tasuta

  • 14 päeva raha tagasi garantii

  • Kauba väljastamine 2 tööpäeva jooksul

  • Turvaline ostukoht