Singipress 1,5kg

32.00

Tootekood: 5904816916515 Kategooriad: ,

Keedetud ja aurutatud lihatoodete valmistamise komplekt( sobib ka köögiviljale)
Sisaldab keedunõud ja survevedruga kaant. Kaanel on ava, küpsetustermomeetri sisestamiseks. Termomeeter ei kuulu komplekti. Valmistatud roostevabast terasest.
Hoiatus!
Singipressi kasutatakse vesivannil kuumutades. Pange suletud singi valmistamis keedunõu potti ja täitke pott veega , nii et see jääks 3-4 cm allapoole singi valmistamise keedunõu kaanest. Siis ei valgu keetmise ajal vesi singipressi keedunõusse.

1,5 kg singi valmistamiseks.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 32 Boonuspunktid!

Ühik: tk Laos: 11

Täpsem kirjeldus

Komplekt:
1. Keedunõu . Mõõdud: Kõrgus 17 cm, Ø 7 cm.
2 Kaas koos survevedruga(vedru on eemaldatav) kõrgus 1, 5 cm, Ø 9 cm.
Keedunõud võib pesta nõudepesumasinas. 

Keedusingi retsept kanalihast 1,2 kg
Koostis :
0,8 kg kanafileed 
0,4 kg kanakoiva liha
1 tl piimapulbrit
15 g maitseainesegu keedusingile
100 ml vett
21 g soola ja  natuke pipart
Valmistamine:
Tükeldage liha umbes 3-4 cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ja supilusikatäis piimapulbrit ning segage kõik läbi. Lisage maitseainesegu (15 g) soola, pipart ja jälle segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5 kg Singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga.  Sulgege keedunõu, vedru vajutab lihamassi kokku ja pange keetmise ajaks termomeeter. 
Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90 ° C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70 ° C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud , pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis. 
Singipressist on mugavam liha välja võtta kui see on küpsetuskotis. 

Singipress 1,5 kg – koopia.pdf: PDF

Kirjeldus

Komplekt:
1. Keedunõu . Mõõdud: Kõrgus 17 cm, Ø 7 cm.
2 Kaas koos survevedruga(vedru on eemaldatav) kõrgus 1, 5 cm, Ø 9 cm.
Keedunõud võib pesta nõudepesumasinas. 

Keedusingi retsept kanalihast 1,2 kg
Koostis :
0,8 kg kanafileed 
0,4 kg kanakoiva liha
1 tl piimapulbrit
15 g maitseainesegu keedusingile
100 ml vett
21 g soola ja  natuke pipart
Valmistamine:
Tükeldage liha umbes 3-4 cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ja supilusikatäis piimapulbrit ning segage kõik läbi. Lisage maitseainesegu (15 g) soola, pipart ja jälle segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5 kg Singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga.  Sulgege keedunõu, vedru vajutab lihamassi kokku ja pange keetmise ajaks termomeeter. 
Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90 ° C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70 ° C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud , pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis. 
Singipressist on mugavam liha välja võtta kui see on küpsetuskotis.