Tomat ‘Noire de Crimee’ 5 g

3.20

Tootekood: noire Kategooriad: ,

Ühik :

Lycopersicon esculentum

Indeterminantne, keskvalmiv sort. Esimeste viljadeni 115-120 päeva. Kobaras on keskmiselt 3-4 vilja. Vili keskmiselt 150-250g kaaluv, lapikümar ja ilus mustjaspunane. Viljal mõnus magus maitse.

Tellimus alates 5g.
Tarneaeg 2 nädalat.

53 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasvatamine: Päikesepaisteline soe kasvukoht ja ühtlaselt parasniiske huumusrikas muld. Nõrgalt happeline kuni neutraalne. Fosfori- ja kaaliumilembene. Liigne lämmastik mõjutab tomatite maitset ja säilimist ning muudab taimed haigustele vastuvõtlikumaks.Kasvuhoonesse istutatakse tomatitaimed siis, kui mullatemperatuur on vähemalt 15 kraadi C ja ööpäevane õhutemperatuur vähemalt 10 kraadi C. Kõrgetele taimedele tuleb arvestada kasvuruumi 60x60cm. Liiga tiheda istutuse korral halvenevad valgusolud ja taimed ei saa piisavalt õhku, tagajärjeks on madal saagikus ja erinevad haigused.

Kasutamine: Värskelt (ideaalne salatites ja võileival) ja töötlemiseks.

Hooldamine: Pidevalt tuleb eemaldada külgvõrseid, mis kurnavad asjatult taime ja vähendavad oluliselt saaki. Kastetakse soovitavalt hommikupoolikuti ja mitte külma voolikuveega, vaid seisnud leige veega, siis jõuab õhuniiskus õhtuks langeda. 

Istutussügavus

0,5cm

Külv avamaale

-

Külv sisse

Märts

Kasvutingimus

Päikseline

Õitsemisaeg

-

Kirjeldus

Kasvatamine: Päikesepaisteline soe kasvukoht ja ühtlaselt parasniiske huumusrikas muld. Nõrgalt happeline kuni neutraalne. Fosfori- ja kaaliumilembene. Liigne lämmastik mõjutab tomatite maitset ja säilimist ning muudab taimed haigustele vastuvõtlikumaks.Kasvuhoonesse istutatakse tomatitaimed siis, kui mullatemperatuur on vähemalt 15 kraadi C ja ööpäevane õhutemperatuur vähemalt 10 kraadi C. Kõrgetele taimedele tuleb arvestada kasvuruumi 60x60cm. Liiga tiheda istutuse korral halvenevad valgusolud ja taimed ei saa piisavalt õhku, tagajärjeks on madal saagikus ja erinevad haigused.

Kasutamine: Värskelt (ideaalne salatites ja võileival) ja töötlemiseks.

Hooldamine: Pidevalt tuleb eemaldada külgvõrseid, mis kurnavad asjatult taime ja vähendavad oluliselt saaki. Kastetakse soovitavalt hommikupoolikuti ja mitte külma voolikuveega, vaid seisnud leige veega, siis jõuab õhuniiskus õhtuks langeda.