Rullkõrvits Goldena 100g

6.00

Tootekood: 2000000066547 Kategooriad: ,

Ühik : 100 g

Cucurbita pepo

Kõrge saagikusega sort. Viljad valmivad keskmiselt 6-8 nädalat pärast istutamist. Säravkollase koore ja kreemiselt valge sisuga. Haigustekindel ja vastupidav sort temperatuuri muutustele. Viljad on tarbimiseks parimad 20 kuni 25 cm pikkuselt.

Tellimine alates 100 grammist.

19 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 6 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasvatamine: Võib kasvatada otsekülvist kasvukohale või siis taimed ette kasvatada. Kuna rullkõrvits on väga soojust armastav taim, siis soovitatav on taimed ette kasvatada. Seemned külva mai alguses 8-10cm läbimõõduga potti 2-3cm sügavusele (kui külvad avamaale, siis 3-4cm sügavusele). Idanemistemperatuur üle 20 kraadi C (avamaal peab muld 10cm sügavusel olema vähemalt 14 kraadi C). Tõusmed ilmuvad kusagil nädalaga. Kasvuaeg tõusmetest kuni kasvukohale istutamiseni 20-25 päeva. Avamaale võib istutada olenevalt ilmast mai lõpust- juuni alguseni.



Kasutamine: Toiduks on parimad noored, 7-12 päevased viljad. Rullkõrvitsa väärtusteks on palju kiudainet, kaaliumi, vähesel määral ka C-vitamiini, kaltsiumi ja magneesiumi, fosforit. Parema tulemuse saamiseks peaks vilja jätma veidi krõmpsuvaks, mitte päris pehmeks küpsetama.

Kirjeldus

Kasvatamine: Võib kasvatada otsekülvist kasvukohale või siis taimed ette kasvatada. Kuna rullkõrvits on väga soojust armastav taim, siis soovitatav on taimed ette kasvatada. Seemned külva mai alguses 8-10cm läbimõõduga potti 2-3cm sügavusele (kui külvad avamaale, siis 3-4cm sügavusele). Idanemistemperatuur üle 20 kraadi C (avamaal peab muld 10cm sügavusel olema vähemalt 14 kraadi C). Tõusmed ilmuvad kusagil nädalaga. Kasvuaeg tõusmetest kuni kasvukohale istutamiseni 20-25 päeva. Avamaale võib istutada olenevalt ilmast mai lõpust- juuni alguseni.



Kasutamine: Toiduks on parimad noored, 7-12 päevased viljad. Rullkõrvitsa väärtusteks on palju kiudainet, kaaliumi, vähesel määral ka C-vitamiini, kaltsiumi ja magneesiumi, fosforit. Parema tulemuse saamiseks peaks vilja jätma veidi krõmpsuvaks, mitte päris pehmeks küpsetama.