Rukkijuuretise starter 6g

4.65

Ühiku hind: 775.00/kg

Tootekood: 5904816002454 Kategooriad: ,

Rukkijuuretise starteriga saab valmistada juuretis vähem kui nädalaga. Juuretise pakk sisaldab kuiva juuretisepulberit -ei sisalda säilitusaineid ja kunstlikke lisaaineid, ainult looduslikke koostisosi.
Juuretisega küpsetades ei pea lisama küpsetuspärmi.
Elusbakterite kultuurid – starter on külmkuivatatud toode, selle bakterid ja pärm on elus ja paljunemisvalmis.
1 pakendist ehk 6 g saab valmistada 3 pätsi leiba.
Koostis: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus sanfranciscensis, Lactobacillus brevis, Saccharomyces cerevisae, rukkijahu, glükoos.
Säilitada kuivas.
Pakend 6 g.

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 4 Boonuspunkti!

Ühik: pk Laos: 22

Täpsem kirjeldus

Rukkileiva retsept
Valage 6 g juuretist juuretist purki ja lisage 50 ml vett. 15 minuti pärast lisage 50 g (6,5 spl) täistera rukkijahu ja segage. Kata purk kaanega ja jäta 2 päevaks toatemperatuurile seisma. Selle aja möödudes lisage 50 ml vett ja 50 g (6-5 supilusikatäit) täistera rukkijahu. Sega ja jäta veel 24 tunniks seisma. Selle aja möödudes pane 100 g juuretist nõusse ja sega 100 ml vee, 200 g rukkijahu ja 8 g soolaga. Pärast sõtkumist jäta tainas u. 12 tundi toatemperatuuril. Seejärel vormi päts või pane tainas küpsetuspannile. Küpseta leiba u. 30 minutit 220°C juures. Ülejäänud juuretisele lisa 50 g (6-5 supilusikatäit) täistera rukkijahu ja 50 ml vett. Sega ja jäta veel üks leivajuuretis  “küpsema”, soovitavalt 1-2 päeva pärast. Kui te ei soovi kohe leiba küpsetada, võite juuretise panna külmkappi mitte kauemaks kui nädalaks, seejärel viia see toatemperatuurile ja korrata toitmisprotsessi. Juuretises sisalduv mikroorganismide segu annab parimad aroomid maksimaalselt 3 protsessiga.
Suurepärane, kodune maitse – kui kasutate rukkijuuretist juuretist, on teie leival ainulaadne maitse, isuäratav aroom, mahlane puru ja krõbe, punakaspruun koorik ning hapukas supp ainulaadse maitse ja aroomiga.
Hoolikas koostisainete valik – juuretisegu moodustavad bakterid ja pärm on spetsialistide poolt hoolikalt valitud, et tagada juuretisele iseloomulik aroom ja maitse.

Kirjeldus

Rukkileiva retsept
Valage 6 g juuretist juuretist purki ja lisage 50 ml vett. 15 minuti pärast lisage 50 g (6,5 spl) täistera rukkijahu ja segage. Kata purk kaanega ja jäta 2 päevaks toatemperatuurile seisma. Selle aja möödudes lisage 50 ml vett ja 50 g (6-5 supilusikatäit) täistera rukkijahu. Sega ja jäta veel 24 tunniks seisma. Selle aja möödudes pane 100 g juuretist nõusse ja sega 100 ml vee, 200 g rukkijahu ja 8 g soolaga. Pärast sõtkumist jäta tainas u. 12 tundi toatemperatuuril. Seejärel vormi päts või pane tainas küpsetuspannile. Küpseta leiba u. 30 minutit 220°C juures. Ülejäänud juuretisele lisa 50 g (6-5 supilusikatäit) täistera rukkijahu ja 50 ml vett. Sega ja jäta veel üks leivajuuretis  “küpsema”, soovitavalt 1-2 päeva pärast. Kui te ei soovi kohe leiba küpsetada, võite juuretise panna külmkappi mitte kauemaks kui nädalaks, seejärel viia see toatemperatuurile ja korrata toitmisprotsessi. Juuretises sisalduv mikroorganismide segu annab parimad aroomid maksimaalselt 3 protsessiga.
Suurepärane, kodune maitse – kui kasutate rukkijuuretist juuretist, on teie leival ainulaadne maitse, isuäratav aroom, mahlane puru ja krõbe, punakaspruun koorik ning hapukas supp ainulaadse maitse ja aroomiga.
Hoolikas koostisainete valik – juuretisegu moodustavad bakterid ja pärm on spetsialistide poolt hoolikalt valitud, et tagada juuretisele iseloomulik aroom ja maitse.

Lisainfo

Kaal0.01 kg