Valmistamine: Lisa 350 ml leiget vett (umbes 1,5 klaasi), 10 g soola (1 spl), 350 g 500-750 tüüpi nisujahu (umbes 2,3 klaasi), 150 g 720 tüüpi rukkijahu (umbes 1,3 klaasi) 8 g pagaripärmi (2 tl), 63 g rukkijuuretist seemnetega (3,5 spl), 3 sl oliivi- või rapsiõli, 0,5 tl suhkrut.
Valmistamine: Sõtku loetletud koostisainetest valmistatud tainas – pead saama elastse massi. Jäta tainas vähemalt 1 tunniks sooja kohta seisma, et see maht kahekordistuks, ning tõsta seejärel savivormi. Ettevaatust: vorm vajab enne kasutamist veega niisutamist – see tagab leivale krõmpsuva kooriku ja niiske puru -, samuti rasvaga katmist ja jahuga piserdamist, et vältida taigna kleepumist vormi külge. Küpseta ahjus umbes 1 tund, temperatuuril 200°C.
Automaatne leivaküpsetusmasin: lisage koostisained loetletud järjekorras automaatse masina kaussi ja seadke programm BASIC, et saada mõõdukalt pruunistunud koorik. Leib on valmis umbes 3 tunni pärast.
MÄRGE! Ärge lisage jahu. Tainas peaks olema kleepuv.
Märge! Toode ei sisalda pärmi – soovitame osta kuivatatud pagaripärmi 2x16g, 100g või 500g pakendis, mis kõik meie pakkumises olemas!
Värske, maitsev ja krõmpsuv leib ja kuklid iga päev, kodust lahkumata? Kui kasutate rukkipuhkust teradega – see on äärmiselt lihtne. Küpsetage kodus oma leiba ja hämmastage oma sõpru ja perekonda! Rukkide loomulik koosseis teradega tagab tervislikud küpsetatud tooted, mis pole kunstlikud ained ja maitseainete võimendajad.
Suure pakendiga – 500 g rukishaave teradega on piisav, et küpsetada kuni 8 leivapätsi, mis kaalub umbes 750 g! Teil ei ole probleeme köögikapi haihase ladustamisega, mis võimaldab teil omatehtud küpsetatud tooteid veelgi kauem nautida!
Hapule küpsetatud leib püsib kauem värske.
Rye Leaveniga valmistatud leibal on selge, kergelt hapu maitse, tume ja mahe puru ning krõmpsuv kuldpruun koor – ja seda kõike saab kodus saavutada vaid mõne tunniga!
Haaval põhinevad küpsetatud tooted on rikkalik toidukiudaine allikas, tänu sellele, mida nad kaasatakse laste ja eakate dieedisse. Kunstlike ja keemiliste lisandite puudumine, valmistatud küpsetatud toodete laiendatud värskus.
Kui hoolite õrnast maitsest, krõmpsuvast koorikust, uhkemast leivavärvist ja mahlast purust – see toode on parim valik!