Rukkijahu juuretis linnastega 500g

9.25

Ühiku hind: 18.50/kg

Tootekood: 5904816000795 Kategooriad: ,

Rukkijuuretis linnastega on maitsva koduleiva küpsetamiseks.
Toode ei sisalda säilitusaineid ega kunstlikke lisaaineid ja on valmistatud looduslikest koostisosadest.
Lihtne kasutada – juuretis on koheselt kasutusvalmis. Saate seda hõlpsasti kasutada nii ahjus leiba küpsetades kui ka leivaküpsetajas. Lisa lihtsalt pärm, vesi, sool ja jahu! (VT retsept allpool)
500 g rukkijuuretist pakist saab 25 pätsi leiba, u. 750 g koduleiba.
Koostisosad: kuivatatud juuretiseekstrakt (jahvatatud rukkiooted, odra linnaseekstrakt).
Säilitada kuivas.
Pakend 500 g

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 9 Boonuspunkti!

Ühik: pk Laos: 24

Täpsem kirjeldus

Linnastega rukkileiva retsept 750g:
Koostisosad: 350 ml leiget vett (ca 1,5 klaasi), 10 g soola (1 spl), 350 g nisujahu tüüp 500 – 750 (ca 2,3 klaasi), 150 g rukkijahu tüüp 720 (ca 1,3 klaasi) , 8 g küpsetuspärmi (2 tl), 20 g rukkijahu juuretist linnastega (1 spl), 3 sl oliiviõli või rapsiõli, 0,5 tl suhkrut.
Valmistamine: sega taigna valmistamiseks koostisained – kuni see on elastne. Lase vähemalt 1 tund soojas seista, kuni tainas kahekordistub ja tõsta siis savistküpsvormidesse. Märkus: savivormid tuleb enne kasutamist veega niisutada – see tagab, et saial jääb krõbe koorik ja puru jääb niiskeks, samuti tuleb see määrida ja jahuga üle puistata – et tainas ei kleepuks vormi seintele.  Küpseta ahjus u. 1 tund. 200°C juures.
Leivamasin: lisage koostisosad  kaussi loetletud järjekorras ja seadke põhiprogramm keskmise pruuni kooriku jaoks. Leib valmib ca. 3 tundi. NB! Ärge lisage rohkem jahu kui retseptis on ettenähtud.  Tainas peaks olema kleepuv.

Rukkijuuretisega leival on selgelt eristuv, kergelt hapukas maitse, tume ja mahlane puru ja krõbe, punakaspruun koorik – kõik see saavutatakse kodus vaid mõne tunniga! Linnaste lisamine juuretisesse võimaldab teil eraldada linnaste kergelt magusa, röstitud maitse ja aroomi, mida armastate juba esimesest suutäiest! Ühest pakendist piisab kuni 25 pätsi u. 750 g leiva küpsetamiseks.

Kirjeldus

Linnastega rukkileiva retsept 750g:
Koostisosad: 350 ml leiget vett (ca 1,5 klaasi), 10 g soola (1 spl), 350 g nisujahu tüüp 500 – 750 (ca 2,3 klaasi), 150 g rukkijahu tüüp 720 (ca 1,3 klaasi) , 8 g küpsetuspärmi (2 tl), 20 g rukkijahu juuretist linnastega (1 spl), 3 sl oliiviõli või rapsiõli, 0,5 tl suhkrut.
Valmistamine: sega taigna valmistamiseks koostisained – kuni see on elastne. Lase vähemalt 1 tund soojas seista, kuni tainas kahekordistub ja tõsta siis savistküpsvormidesse. Märkus: savivormid tuleb enne kasutamist veega niisutada – see tagab, et saial jääb krõbe koorik ja puru jääb niiskeks, samuti tuleb see määrida ja jahuga üle puistata – et tainas ei kleepuks vormi seintele.  Küpseta ahjus u. 1 tund. 200°C juures.
Leivamasin: lisage koostisosad  kaussi loetletud järjekorras ja seadke põhiprogramm keskmise pruuni kooriku jaoks. Leib valmib ca. 3 tundi. NB! Ärge lisage rohkem jahu kui retseptis on ettenähtud.  Tainas peaks olema kleepuv.

Rukkijuuretisega leival on selgelt eristuv, kergelt hapukas maitse, tume ja mahlane puru ja krõbe, punakaspruun koorik – kõik see saavutatakse kodus vaid mõne tunniga! Linnaste lisamine juuretisesse võimaldab teil eraldada linnaste kergelt magusa, röstitud maitse ja aroomi, mida armastate juba esimesest suutäiest! Ühest pakendist piisab kuni 25 pätsi u. 750 g leiva küpsetamiseks.

Lisainfo

Kaal0.5 kg