Pitsa pärm 100g

6.40

Tootekood: 5908277709648 Kategooriad: ,

Pitsa pärmi omadused: lühem pärmi kerkimisaeg ja suurendatud taigna elastsus, mis teeb selle pärmi eriti sobivaks pitsade valmistamisel.
Avatud pakendit säilitada õhukindlalt, pimedas, kuivas ja jahedas ruumis.

Pakis 100 g.

Ühik: pakk

17 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 6 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Õhukese Pitsa taigna retsept:
– 300 g nisujahu (eelistatavalt tüüp 00)
– 1 tl soola
– 0,3 g pitsa pärmi
– 2 tl oliiviõli
– 200 ml leiget vett
Valmistamine:
Vala kaussi jahu, sool ja pärm. Sega kõik õrnalt läbi. Lisage aeglaselt leiget vett. Sõtku 10 minutit jahusel laual või kausis, kuni tainas on ühtlane ja elastne (tainas hakkab nõu külgedelt eralduma).
Seejärel sõtku tainast lühiajaliselt oliiviõliga. Kata puhta puuvillase rätikuga  ja lase 30–45 minutit kerkida (tainas kahekordistub) soojas kohas.
Pärast kerkimist  puista  taignale jahu, rullige laiali ja vormi sellest õhuke pitsa põhi.
Seejärel küpseta oma lemmik lisanditega umbes 10-15 minutit temperatuuril 250 ° C.

Kirjeldus

Õhukese Pitsa taigna retsept:
– 300 g nisujahu (eelistatavalt tüüp 00)
– 1 tl soola
– 0,3 g pitsa pärmi
– 2 tl oliiviõli
– 200 ml leiget vett
Valmistamine:
Vala kaussi jahu, sool ja pärm. Sega kõik õrnalt läbi. Lisage aeglaselt leiget vett. Sõtku 10 minutit jahusel laual või kausis, kuni tainas on ühtlane ja elastne (tainas hakkab nõu külgedelt eralduma).
Seejärel sõtku tainast lühiajaliselt oliiviõliga. Kata puhta puuvillase rätikuga  ja lase 30–45 minutit kerkida (tainas kahekordistub) soojas kohas.
Pärast kerkimist  puista  taignale jahu, rullige laiali ja vormi sellest õhuke pitsa põhi.
Seejärel küpseta oma lemmik lisanditega umbes 10-15 minutit temperatuuril 250 ° C.