Nuikapsas Delikatess weisser 2g

1.30

Tootekood: 5903837432103 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Brassica oleracea var. acephala gongyloides

Väljanägemiselt sarnaneb nuikapsas pigem kaalika või naeriga. Nuikapsas on köögiviljakultuur, mis on võrdlemisi külmakindel ja lühikese kasvueaga (seemnest saagini kulub umbes 2,5 kuud). Varremugulad on hea, maheda maitsega, rohekasvalget värvi, ei lõhene ega ei moodusta õisikuid. Sisaldavad rohkesti C vitamiini ning mineraalaineid

Pakis seemneid 2 grammi.

51 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 1 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasvatamine: Nuikapsast võib külvata otse kasvukohale või kasvatada ette istikud sarnaselt peakapsaga. Avamaale istutamiseks peaks taimel olema 3-4 pärislehte. Taimed istutatakse ritta 20-25cm vahedega. Mullaviljakuse suhtes ei ole nuikapsas väga nõudlik, kuid paremini edeneb ta huumusrikastel liivsavimuldadel. Selleks et nuikapsas kasvaks mahlane ja õrn, vajab ta kasvamiseks rohkesti vett. Veepuudusel muutub nuikapsas puiseks ja maitsetuks, ebaregulaarsel kastmisel kasvavad viljad lõhki.

Kasutamine: Mahe ja mõnusalt mahlane nuikapsas on suurepärane komponent erinevate toorsalatite valmistamisel. Ka on ta hea lisand erinevates paja- ja ahjuroogades, sobib küpsetamiseks paneeritult ja grillimiseks.

Istutusskeem

v40cm, rv50cm

Istutussügavus

2-3 cm

Külv avamaale

Aprill-Mai-Juuni

Külv sisse

Aprill

Kasvutingimus

Päikseline

Kirjeldus

Kasvatamine: Nuikapsast võib külvata otse kasvukohale või kasvatada ette istikud sarnaselt peakapsaga. Avamaale istutamiseks peaks taimel olema 3-4 pärislehte. Taimed istutatakse ritta 20-25cm vahedega. Mullaviljakuse suhtes ei ole nuikapsas väga nõudlik, kuid paremini edeneb ta huumusrikastel liivsavimuldadel. Selleks et nuikapsas kasvaks mahlane ja õrn, vajab ta kasvamiseks rohkesti vett. Veepuudusel muutub nuikapsas puiseks ja maitsetuks, ebaregulaarsel kastmisel kasvavad viljad lõhki.

Kasutamine: Mahe ja mõnusalt mahlane nuikapsas on suurepärane komponent erinevate toorsalatite valmistamisel. Ka on ta hea lisand erinevates paja- ja ahjuroogades, sobib küpsetamiseks paneeritult ja grillimiseks.