Maitseainesegu keedusingile 30g

2.00

Tootekood: 5908277713669 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Maitseainesegu keedusingi maitsestamiseks,
Pakend koosneb kahest 15 g pakist.
15 g maitseainesegu on piisav 1, 2 kg liha maitsestamiseks.
Koostis: must pipar, kuivatatud sibul, granuleeritud küüslauk, majoraan, pipar, muskaatpähkel, roheline pipar, tšilli.
Ei sisalda soola, maitsetugevdajaid ja säilitusaineid.
Säilitada kuivas ja jahedas.

Pakend 30 g.

Laost otsas

Täpsem kirjeldus:

Keedusingi retsept kanalihast 1,2 kg
Koostis :
0,8 kg kanafileed 
0,4 kg kanakintsu liha
1 tl piimapulbrit
15 g maitseainesegu keedusingile
100 ml vett
21 g soola ja  natuke pipart
Valmistamine:
Tükeldage liha umbes 3-4 cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ja supilusikatäis piimapulbrit ning segage kõik läbi. Lisage maitseainesegu (15 g) soola, pipart ja jälle segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5 kg Singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga.  Sulgege keedunõu, vedru vajutab lihamassi kokku ja pange keetmise ajaks termomeeter. 
Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90 ° C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70 ° C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud , pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis. 
Singipressist on mugavam liha välja võtta kui see on küpsetuskotis. 

Kirjeldus

Keedusingi retsept kanalihast 1,2 kg
Koostis :
0,8 kg kanafileed 
0,4 kg kanakintsu liha
1 tl piimapulbrit
15 g maitseainesegu keedusingile
100 ml vett
21 g soola ja  natuke pipart
Valmistamine:
Tükeldage liha umbes 3-4 cm suurusteks tükkideks, lisage külm vesi ja supilusikatäis piimapulbrit ning segage kõik läbi. Lisage maitseainesegu (15 g) soola, pipart ja jälle segage hoolikalt. Saadud segu mahub 1,5 kg Singipressi. Pange pressi sisse küpsetuskott ja täitke keedunõu maitsestatud lihamassiga.  Sulgege keedunõu, vedru vajutab lihamassi kokku ja pange keetmise ajaks termomeeter. 
Singipress asetatakse veega täidetud potti. Potis olev vesi ei tohiks keeda, selle temperatuur peaks tõusma aeglaselt kuni max. 90 ° C. Kui temperatuur liha sees tõuseb 69–70 ° C, lõpetage keetmine ja asetage singipress külma vette. Kui see on jahtunud , pange külmkappi. Järgmisel päeval on sink söömiseks valmis. 
Singipressist on mugavam liha välja võtta kui see on küpsetuskotis.