-30%

Maitseainesegu kanapasteedile 30g

1.80 1.26

Tootekood: 5908277701062 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Maitseainete segu, mis sobib kodus valmistatud linnuliha pasteedile.
Koostis: sibul, küüslauk, punane pipar, majoraan, tüümian, ingver, muskaatpähkel, köömen (jahvatatud), valge pipar.
Ei sisalda soola, maitsetugevdajaid ja säilitusaineid.
Säilitada kuivas ja jahedas.

Pakend 30 g.

Laost otsas

Täpsem kirjeldus:

Küpsetatud pasteedi retsept :
Koostis:
– 0,75 kg kanakoibi,
– 0,75 kg kalkuniliha,
– 0,5 kg kanamaksa,
– 4 muna,
– 1 porgand,
-1 petersell, 
-10 g kuivatatud seeni, loorberileht, sidrunipipar, sool, pipar, 2 sibulat,
– 125 ml 36% koort,
– natuke õli praadimiseks,
– vormi ettevalmistamiseks riivsaia ja võid.
Pange liha, seened ja köögiviljad vähese veega keema.  Lisa loorberileht, pipar ja maitseroheline. Hauta madalal kuumusel kuni liha on pehme. Pange jahtuma. Praadige sibul ja maks õlis.  Ajage jahtunud  liha ja maks läbi hakklihamasina, soovitavalt 3 korda.  Lisage muna,  rõõsk koor ja maitseainesegu  kanapasteedile ja soola vastavalt maitsele. Maitse rikastamiseks võib lisada 50 g konjakit. Sega kõik põhjalikult. Määri vormi üle  rasvainega (riivsaia). Pane pasteedi segu vormi ja vajuta lusikaga õhk välja. Kata vorm fooliumiga ja küpseta eelsoojendatud ahjus 1,5 tundi temperatuuril 180 ° C .
Serveeri jõhvika, mädarõika, marineeritud seente, ploomide  või mõne hapuka kastmega. 
 

Kirjeldus

Küpsetatud pasteedi retsept :
Koostis:
– 0,75 kg kanakoibi,
– 0,75 kg kalkuniliha,
– 0,5 kg kanamaksa,
– 4 muna,
– 1 porgand,
-1 petersell, 
-10 g kuivatatud seeni, loorberileht, sidrunipipar, sool, pipar, 2 sibulat,
– 125 ml 36% koort,
– natuke õli praadimiseks,
– vormi ettevalmistamiseks riivsaia ja võid.
Pange liha, seened ja köögiviljad vähese veega keema.  Lisa loorberileht, pipar ja maitseroheline. Hauta madalal kuumusel kuni liha on pehme. Pange jahtuma. Praadige sibul ja maks õlis.  Ajage jahtunud  liha ja maks läbi hakklihamasina, soovitavalt 3 korda.  Lisage muna,  rõõsk koor ja maitseainesegu  kanapasteedile ja soola vastavalt maitsele. Maitse rikastamiseks võib lisada 50 g konjakit. Sega kõik põhjalikult. Määri vormi üle  rasvainega (riivsaia). Pane pasteedi segu vormi ja vajuta lusikaga õhk välja. Kata vorm fooliumiga ja küpseta eelsoojendatud ahjus 1,5 tundi temperatuuril 180 ° C .
Serveeri jõhvika, mädarõika, marineeritud seente, ploomide  või mõne hapuka kastmega.