Maitseainesegu ulukilihast vorstile 30g

2.10

Tootekood: 5908277717636 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Maitseainesegu annab suurepärase maitse ulukilihast valmistatud vorstidele. Segust piisab 2 kg vorstimassis maitsestamiseks.
Koostis: kadakamarjad, must pipar, tšillipipar, granuleeritud küüslauk, majoraan, paprika, muskaatpähkel, küüslauk.
Ei sisalda suhkrut, soola ja maitsetugevdajaid.

Pakend 30 g.

16 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kabanossi vorstide valmistamise retsept 2 kg lihast:
• 500 g sinki
• 500 g sea kaelaliha 
• 400 g lahjat peekonit
• 400 g  lambaliha
• 200 g veiseliha
• 100 ml vett
• 30 g maitseainesegu ulukilihast vorstile 
• 30 g soola
• 4 g kaaliumnitraati
• lamba sooli

Valmistamine:
Tükeldage liha umbes 5 cm tükkideks, hõõruge need soolaga sisse ja jätke seisma 12–24 tundi temperatuuril 5-8 ° C. Siis ajage liha läbi hakklihamasina , soovitavalt vähemalt 2 korda.  Maitsesta hakkliha maitseaineseguga ,lisa vesi ja  sega hoolikat kuni liha mass on ühtlane.
Valmistage lambasooled ette, vähemalt  pool tundi varem – loputage neid põhjalikult ja jätke leigesse vette likku (kuni 30 ° C). 
Täitke sooled vorstipritsi abil vorstiseguga. Jätke vorstid  1–2 tunniks õhurikkasse kohta kuivama.  Kui need on katsudes kuivad võib hakata vorste suitsutama, 2 tundi temperatuuril 40-50 ° C. Suitsetamiseks kasutage kirsi grill-laaste. 
Seejärel suitsutage (ilma laastudeta) temperatuuril kuni 75 ° C 30 minutit. Kabanosid võib mõneks päevaks kuivama jätta ja seejärel vaakumisse pakkida, mis pikendab nende säilimisaega.

Kirjeldus

Kabanossi vorstide valmistamise retsept 2 kg lihast:
• 500 g sinki
• 500 g sea kaelaliha 
• 400 g lahjat peekonit
• 400 g  lambaliha
• 200 g veiseliha
• 100 ml vett
• 30 g maitseainesegu ulukilihast vorstile 
• 30 g soola
• 4 g kaaliumnitraati
• lamba sooli

Valmistamine:
Tükeldage liha umbes 5 cm tükkideks, hõõruge need soolaga sisse ja jätke seisma 12–24 tundi temperatuuril 5-8 ° C. Siis ajage liha läbi hakklihamasina , soovitavalt vähemalt 2 korda.  Maitsesta hakkliha maitseaineseguga ,lisa vesi ja  sega hoolikat kuni liha mass on ühtlane.
Valmistage lambasooled ette, vähemalt  pool tundi varem – loputage neid põhjalikult ja jätke leigesse vette likku (kuni 30 ° C). 
Täitke sooled vorstipritsi abil vorstiseguga. Jätke vorstid  1–2 tunniks õhurikkasse kohta kuivama.  Kui need on katsudes kuivad võib hakata vorste suitsutama, 2 tundi temperatuuril 40-50 ° C. Suitsetamiseks kasutage kirsi grill-laaste. 
Seejärel suitsutage (ilma laastudeta) temperatuuril kuni 75 ° C 30 minutit. Kabanosid võib mõneks päevaks kuivama jätta ja seejärel vaakumisse pakkida, mis pikendab nende säilimisaega.