Maitseainesegu lihakonservile 30g

2.10

Tootekood: 5908277716721 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Maitseainesegu sobib koduse konserveeritud liha maitsestamiseks.
30 g maitseainesegust piisab 2 kg lihale.
Koostis: must pipar, granuleeritud küüslauk, majoraan, kuivatatud sibul, muskaatpähkel, küüslauk.
Ei sisalda soola, säilitusaineid ja maitsetugevdajaid.
Hoida kuivas ja jahedas.

Pakendis 30 g.

5 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

 2 kg lihakonservi valmistamise retsept.
Koostis ained:
• 500 g peekonit
• 500 g sea kaelaliha
• 500 g  sea abaliha 
• 250 g searasva
• 250 g veiseliha
• 200 ml vett
• 30 g maitseainesegu lihakonservile 
• 30 g soola
 
Valmistamine:
Liha võib ajad läbi hakklihamasina (rasvasem liha jaoks kasutada hõredamat sõela) või  hakkida kuubikuteks , kui soovite suuremaid lihatükke.  Searasv sõtkuda liha segusse, lisada vesi , maitseained ja sool, segage hoolikalt.  Jätke segu  24 tunniks külmkappi maitsestuma. 
Pange liha steriilsetesse purkidesse, jättes purgi äärde vähemalt 2 cm vaba ruum.  Asetage suletud purgid sooja veega potti, vett peab olema nii palju, et ületaks purgis oleva liha taset. Pastöriseerige, vee keemise algusest alates,  keetke 40 minutit. Järgmisel päeval korrake pastöriseerimist – hoidke veel 40 minutit.
Konservi säilivuse parendamisek pastöriseerige ka kolmandal päeval.

Kirjeldus

 2 kg lihakonservi valmistamise retsept.
Koostis ained:
• 500 g peekonit
• 500 g sea kaelaliha
• 500 g  sea abaliha 
• 250 g searasva
• 250 g veiseliha
• 200 ml vett
• 30 g maitseainesegu lihakonservile 
• 30 g soola
 
Valmistamine:
Liha võib ajad läbi hakklihamasina (rasvasem liha jaoks kasutada hõredamat sõela) või  hakkida kuubikuteks , kui soovite suuremaid lihatükke.  Searasv sõtkuda liha segusse, lisada vesi , maitseained ja sool, segage hoolikalt.  Jätke segu  24 tunniks külmkappi maitsestuma. 
Pange liha steriilsetesse purkidesse, jättes purgi äärde vähemalt 2 cm vaba ruum.  Asetage suletud purgid sooja veega potti, vett peab olema nii palju, et ületaks purgis oleva liha taset. Pastöriseerige, vee keemise algusest alates,  keetke 40 minutit. Järgmisel päeval korrake pastöriseerimist – hoidke veel 40 minutit.
Konservi säilivuse parendamisek pastöriseerige ka kolmandal päeval.