Kurk Monika 2g

2.25

Tootekood: 5903837449200 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Cucumis sativus

Väga varajane tunnustatud sort. Iseviljuv ja stabiilselt saagikas. Lühike kuni poolpikk sile kurk on ereroheline, väga heade maitseomadustega. Ka hilised kurgid ei kolletu. Sobib kasvatamiseks kasvuhoonesse või kiletunnelisse. Jahukastekindel sort.

Pakis seemneid 2 grammi.

12 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasvatamine: Taime võib ette kasvatada  aprillis-mais. Avamaakurgi võib külvata otse peenrasse. Seeme tuleb külvata sooja mulda,  temperatuur üle 12°C. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat  kergelt happelist mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem neutraliseeritud turvas ja orgaanilise väetise segu. Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.

Kasutamine: Kurki kasutatakse peamiselt värskelt ja sobib ideaalselt marineerimiseks ja hapendamiseks. Pikad ja poolpikad kurgid on väga head erinevate salatite, konserveeritud salatite valmistamiseks. 

Istutusskeem

v30-40cm, rv50-60cm

Istutussügavus

1cm

Külv avamaale

Mai-Juuni

Külv sisse

Aprill-Mai

Kasvutingimus

Päikseline

Õitsemisaeg

-

Kirjeldus

Kasvatamine: Taime võib ette kasvatada  aprillis-mais. Avamaakurgi võib külvata otse peenrasse. Seeme tuleb külvata sooja mulda,  temperatuur üle 12°C. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat  kergelt happelist mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem neutraliseeritud turvas ja orgaanilise väetise segu. Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.

Kasutamine: Kurki kasutatakse peamiselt värskelt ja sobib ideaalselt marineerimiseks ja hapendamiseks. Pikad ja poolpikad kurgid on väga head erinevate salatite, konserveeritud salatite valmistamiseks.