Kurk Max F1 10 seemet S

5.50

Tootekood: 5903837449309 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Cucumis sativus

Pikaviljaline partenokarpne kasvuhoonekurk. Sort on varajane, saleda proportsiooniga ja kergelt ribiline. Vilja pikkus on keskmiselt 27-35cm.

F1 hübriidsordi viljad on ühtlasema suurusega ja saak enamasti samuti suurem.

Pakis 10 seemet.

2 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 5 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasvatamine: Taime võib ette kasvatada  aprillis-mais. Avamaakurgi võib külvata otse peenrasse. Seeme tuleb külvata sooja mulda,  temperatuur üle 12°C. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat  kergelt happelist mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem neutraliseeritud turvas ja orgaanilise väetise segu. Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Ridade vahe jäetakse 50-60cm ning taimede vahe reas peaks olema 30-40cm (avamaal on soovitav samuti 50-60cm vahekaugus jätta). Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.

Kasutamine: Kurki kasutatakse peamiselt värskelt ja sobib ideaalselt marineerimiseks ja hapendamiseks. Pikad ja poolpikad kurgid on väga head erinevate salatite, konserveeritud salatite valmistamiseks. 

Kirjeldus

Kasvatamine: Taime võib ette kasvatada  aprillis-mais. Avamaakurgi võib külvata otse peenrasse. Seeme tuleb külvata sooja mulda,  temperatuur üle 12°C. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat  kergelt happelist mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem neutraliseeritud turvas ja orgaanilise väetise segu. Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Ridade vahe jäetakse 50-60cm ning taimede vahe reas peaks olema 30-40cm (avamaal on soovitav samuti 50-60cm vahekaugus jätta). Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.

Kasutamine: Kurki kasutatakse peamiselt värskelt ja sobib ideaalselt marineerimiseks ja hapendamiseks. Pikad ja poolpikad kurgid on väga head erinevate salatite, konserveeritud salatite valmistamiseks.