Kuivpärm 100 g

7.30

Tootekood: 5908277700973 Kategooriad: ,

Kvaliteetne kuivpärm.
1 tl = 4 g kuivatatud pärmi.
8 g kuivatatud pärmi vastab 25 g värskele pärmile.

Koostis : Aktiivne Saccharomyces cerevisiae( pärmi tüvi, mis on ette nähtud taigna kiireks kääritamiseks), emulgaator: sorbitoolmonostearaat.
Säilitada kuivas.

Pakis 100 g.

Ühik: tk

25 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 7 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Pärmitaigna valmistamine Leivaküpsetajas.
Komponendid:
8g kuivatatud pärmi
0,5 kg jahu
3 supilusikatäit suhkrut
1/4 pakki  võid (250 g )
250 ml piima
1/2 tl soola
2 muna
Valikul: rosinad, kuivatatud jõhvikad
Valmistamine:
Valage piim anuma  põhja, lisage munad ja või. Seejärel lisage jahu, sool, suhkur (võite lisada veidi vanillisuhkur) ja pärm. Valige magusate kookide küpsetamise programm. Määrake kaaluks 1 kg ja koorik heledaks. Kui leiate, et tainas on sõtkumisel liiga vedel, lisage veidi jahu. 
Kui masin küsib lisaaineid, lisage rosinaid või muid lisandeid. 
Pärast taigna kerkimist ja enne küpsetusfaasis puista taignale kate või pintselda munaga.
Küpsetis tuleb hästi kerkinud  ja mitte liiga magus.
Väiksemate küpsetusmasinate puhul on parem kasutada pooli koostisosadest.

Kirjeldus

Pärmitaigna valmistamine Leivaküpsetajas.
Komponendid:
8g kuivatatud pärmi
0,5 kg jahu
3 supilusikatäit suhkrut
1/4 pakki  võid (250 g )
250 ml piima
1/2 tl soola
2 muna
Valikul: rosinad, kuivatatud jõhvikad
Valmistamine:
Valage piim anuma  põhja, lisage munad ja või. Seejärel lisage jahu, sool, suhkur (võite lisada veidi vanillisuhkur) ja pärm. Valige magusate kookide küpsetamise programm. Määrake kaaluks 1 kg ja koorik heledaks. Kui leiate, et tainas on sõtkumisel liiga vedel, lisage veidi jahu. 
Kui masin küsib lisaaineid, lisage rosinaid või muid lisandeid. 
Pärast taigna kerkimist ja enne küpsetusfaasis puista taignale kate või pintselda munaga.
Küpsetis tuleb hästi kerkinud  ja mitte liiga magus.
Väiksemate küpsetusmasinate puhul on parem kasutada pooli koostisosadest.