Kamtšatka kuslapuu Zielona taim

4.45

Tootekood: 2000000054407 Kategooriad: ,

Lonicera coerulea var. Kamtschatica

Sort “Zielona” marjad on mahlaseid, maitsvaid, hapukas-magusad. Marjadel on raviomadusi. Selle sordi marjad valmivad juba mai ja juuni vahetusel ning neid saab otse põõsast tarbida. Põõsa kõrgus keskmiselt 1,5m.

Taim on 1 L potis
1tk.

Ühik: tk

81 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 4 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasvatamine: Söödav kuslapuu on üsna vähenõudlik kultuur. Juurestik ulatub põõsal küllaltki sügavale. Kasvab hästi nii kuivematel muldadel kui ka raskemas pinnases, kuid kuivematel muldadel vajavad noored taimed pisut lisavett. Sobivaim mulla pH on 5,5-6,5. Seisvat vett ega liigniiskust ei talu. Eelistab päikesepäistelisi, avaraid kasvukohti. Talub ka kerget varju, kuid sellisel juhul on põõsal marjad väiksemad. Väga tuulepealsed kasvukohad ei ole sobilikud

Kasutamine: Kõige parem tarbida värskelt, kuid sobivad ka konservide, mahlade, keediste, tinktuuride valmistamiseks, saab ka kuivatada ja külmutada.Tegemist on väga kasuliku ja tervisliku marjaga eelkõige seetõttu, et kuslapuu on meie oludes kõige varajasem looduslik vitamiinide allikas. Suur  C-vitamiini ja antioksüdantsete ainete sisaldus.

Kirjeldus

Kasvatamine: Söödav kuslapuu on üsna vähenõudlik kultuur. Juurestik ulatub põõsal küllaltki sügavale. Kasvab hästi nii kuivematel muldadel kui ka raskemas pinnases, kuid kuivematel muldadel vajavad noored taimed pisut lisavett. Sobivaim mulla pH on 5,5-6,5. Seisvat vett ega liigniiskust ei talu. Eelistab päikesepäistelisi, avaraid kasvukohti. Talub ka kerget varju, kuid sellisel juhul on põõsal marjad väiksemad. Väga tuulepealsed kasvukohad ei ole sobilikud

Kasutamine: Kõige parem tarbida värskelt, kuid sobivad ka konservide, mahlade, keediste, tinktuuride valmistamiseks, saab ka kuivatada ja külmutada.Tegemist on väga kasuliku ja tervisliku marjaga eelkõige seetõttu, et kuslapuu on meie oludes kõige varajasem looduslik vitamiinide allikas. Suur  C-vitamiini ja antioksüdantsete ainete sisaldus.