Juustulaap 2 X 2g mikrobioloogiline

4.25

Tootekood: 5904816000320 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Juustuaap on looduslik, kuivatatud ensüümpreparaat, mis sisaldab vasikamaost saadud kümosiini (80%) ja pepsiini (20%). T
Toode ei sisalda värvaineid ega säilitusaineid, see sobib hästi nii madala pastöriseeritud (kuni 74 ° C) kui ka värske (lehma-, kitse- ja lambapiim) juustude valmistamisel.

Soovitatav annus: 1 g 10 L piima kohta.

26 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 4 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasutamine:
1. Arvutage ja mõõtke laabi annus proportsionaalselt kasutatava piimakogusega (soovitatav annus: 1 g 10 L piima kohta).
2. Olenevalt retseptist lisage, eelnevalt väheses leiges veel lahustatud laab piimale, mille temperatuur on  35-38 ° C.
3. Sega kõik õrnalt läbi ja jäta umbes 45 minutiks kaane alla seisma kuni hakkab kalgendumine.  
Lisa:
Laabi kasutamine nõuab kaltsiumkloriidi lisamist piimale(CaCl2) 10–100 g / 100 l piima, sõltuvalt valmistatava juustu tüübist. Laapi optimaalseks toimimiseks on piima optimaalne pH vahemikus 6–7.
Toodet tuleks hoida tihedalt suletuna temperatuuril 4–8 ° C

Kirjeldus

Kasutamine:
1. Arvutage ja mõõtke laabi annus proportsionaalselt kasutatava piimakogusega (soovitatav annus: 1 g 10 L piima kohta).
2. Olenevalt retseptist lisage, eelnevalt väheses leiges veel lahustatud laab piimale, mille temperatuur on  35-38 ° C.
3. Sega kõik õrnalt läbi ja jäta umbes 45 minutiks kaane alla seisma kuni hakkab kalgendumine.  
Lisa:
Laabi kasutamine nõuab kaltsiumkloriidi lisamist piimale(CaCl2) 10–100 g / 100 l piima, sõltuvalt valmistatava juustu tüübist. Laapi optimaalseks toimimiseks on piima optimaalne pH vahemikus 6–7.
Toodet tuleks hoida tihedalt suletuna temperatuuril 4–8 ° C