Juuretis kapsa hapendamiseks 2×0,5 g

2.80

Tootekood: 4744780015033 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Juuretis kapsaste hapendamiseks, mis on leiutatud ja toodetud Eestis.
Juuretisekultuur (Lactobacillus plantarum TAK59) annab hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kapsastel õigesti hapneda.
Elusate piimhappebakteritega, kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.
Koostis: piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59

Pakendis on 2 juuretise pakki(0,5g).

Nordwise® juuretised sisaldavad piimhappebaktereid, mis on BioCC OÜ teadlaste avastatud, uuritud ning patenteeritud.

8 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 2 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasutamine:
1 paki 0,5 g saab valmistada 2 kg hapukapsaid.
2 kg hapukapsaste valmistamine:
1. Lahustage 1 pakike (0,5 g) juuretist 100 ml vees (mitte kasutada üle 40 °C vett).
2. Peske kapsad, eemaldage pealmised lehed ja kapsa südamik.
3. Viilutage kapsad õhukesteks ribadeks köögikombainiga või noaga.
4. Lisage 2 kg riivitud kapsale 2 spl soola.
5. Segage ja muljuge kapsast käsitsi kuni rakuvedeliku eemaldumiseni.
6. Asetage kapsad puhtasse anumasse. Segage juurde juuretise-vee segu, pressige kapsad tugevalt kokku nii, et toode oleks üleni veega kaetud. Sulgege purk õhukindlalt.
7. Hapendage kapsaid toatemperatuuril 3 ööpäeva.
Hapnenud kapsaid võib koheselt süüa või säilitada külmkapi temperatuuril.

Kirjeldus

Kasutamine:
1 paki 0,5 g saab valmistada 2 kg hapukapsaid.
2 kg hapukapsaste valmistamine:
1. Lahustage 1 pakike (0,5 g) juuretist 100 ml vees (mitte kasutada üle 40 °C vett).
2. Peske kapsad, eemaldage pealmised lehed ja kapsa südamik.
3. Viilutage kapsad õhukesteks ribadeks köögikombainiga või noaga.
4. Lisage 2 kg riivitud kapsale 2 spl soola.
5. Segage ja muljuge kapsast käsitsi kuni rakuvedeliku eemaldumiseni.
6. Asetage kapsad puhtasse anumasse. Segage juurde juuretise-vee segu, pressige kapsad tugevalt kokku nii, et toode oleks üleni veega kaetud. Sulgege purk õhukindlalt.
7. Hapendage kapsaid toatemperatuuril 3 ööpäeva.
Hapnenud kapsaid võib koheselt süüa või säilitada külmkapi temperatuuril.