Kasutamine:
1 paki 0,5 g saab valmistada 2 kg hapukapsaid.
2 kg hapukapsaste valmistamine:
1. Lahustage 1 pakike (0,5 g) juuretist 100 ml vees (mitte kasutada üle 40 °C vett).
2. Peske kapsad, eemaldage pealmised lehed ja kapsa südamik.
3. Viilutage kapsad õhukesteks ribadeks köögikombainiga või noaga.
4. Lisage 2 kg riivitud kapsale 2 spl soola.
5. Segage ja muljuge kapsast käsitsi kuni rakuvedeliku eemaldumiseni.
6. Asetage kapsad puhtasse anumasse. Segage juurde juuretise-vee segu, pressige kapsad tugevalt kokku nii, et toode oleks üleni veega kaetud. Sulgege purk õhukindlalt.
7. Hapendage kapsaid toatemperatuuril 3 ööpäeva.
Hapnenud kapsaid võib koheselt süüa või säilitada külmkapi temperatuuril.