Jogurti valmistamiseks pastoriseerida piim 65 °C , jahutada 45 °C, siis lisada bakterkultuurid(ei ole komlplektis) piima hulka ja segada. Laske seista ca 30 min ja jagage purkidesse. Jogurt valmib, olenevalt kasutatavast bakterkultuurist ca 8 tunni jooksul , temperatuuril 45-47 °C .
Seade on kasutatav maitsestamata jogurti, paksu kreeka tüüpi jogurti, vegan jogurti valmistamiseks sojapiimast ja keefirist.
Tööaja reguleerimise võimalus – taimer võimaldab lihtsalt programmeerida seadme tööaega vahemikus 1 – 48 tundi, olenevalt tootest, mille otsustame valmistada.
Temperatuuri reguleerimise võimalus – täpne temperatuuriregulaator võimaldab seadistada jogurti või keefiri valmistamiseks sobiva temperatuuri vahemikus 20-60 °C ja juhtida protsessi.
Klaasnõud – 7 korduvkasutatavat kaanega klaaspurki, milles toode valmistatakse ja seejärel hoitakse külmkapis.
Keskkonnasõbralik – jogurtimasina kasutamine vähendab tekkiva plasti kogust, millesse on standardina pakitud valmisjogurtid ja keefirid.