Hüdromeeter Presto

6.90

Tootekood: 6417165013297 Kategooriad: ,

Ühik : tk

Hüdromeetriga mõõdetakse veini ja õlle suhkrusisaldust. Selle abil saab mõõta, kas veinis on veel suhkrut või on kõik suhkur juba alkoholiks käärinud. Ühtlasi on võimalik käärima pandud veinivirde mõõtmise tulemusel välja arvutada võimalik potentsiaalne alkoholisisaldus veinis pärast käärimist.

1 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 6 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasutamine: Laske hüdromeeter aeglaselt vedelikku ja oodake, kuni see jääb vabalt hõljuma. Alles siis saate määrata näidu. Hüdromeetri valget osa tähistatakse + märgiga ja musta osa – märgiga. Kui näiteks vein on käärinud 5-ni ja tundub, et vein on liiga kuiv, siis võib veinile suhkrut juurde lisada. Lisades liitrile veinile 2,5g suhkrut tõuseb hüdromeetrinäit ühe astme võrra. Suhkrut võib juurde lisada ainult sel juhul, kui olete lisanud veinile pärmistopi, mis ei lase veinil uuesti käärima minna. Kvaliteetse lõpptulemuse saamiseks on hea kasutada meie tootevalikus leiduvat retseptpakki, kus on õpetus ja kõik vajalikud ained juba olemas. 



Veini kangust mõõdetakse järgmiselt: Näiteks veini suhkrusisaldus enne käärima panemist on +80 ja pärast -5. Alkoholi sisalduse valem on: 85:7,5 =11,33%. Alguse ja lõpu suhkrusisaldus tuleb kokku liita ja jagada 7,5-ga.

Kirjeldus

Kasutamine: Laske hüdromeeter aeglaselt vedelikku ja oodake, kuni see jääb vabalt hõljuma. Alles siis saate määrata näidu. Hüdromeetri valget osa tähistatakse + märgiga ja musta osa – märgiga. Kui näiteks vein on käärinud 5-ni ja tundub, et vein on liiga kuiv, siis võib veinile suhkrut juurde lisada. Lisades liitrile veinile 2,5g suhkrut tõuseb hüdromeetrinäit ühe astme võrra. Suhkrut võib juurde lisada ainult sel juhul, kui olete lisanud veinile pärmistopi, mis ei lase veinil uuesti käärima minna. Kvaliteetse lõpptulemuse saamiseks on hea kasutada meie tootevalikus leiduvat retseptpakki, kus on õpetus ja kõik vajalikud ained juba olemas. 



Veini kangust mõõdetakse järgmiselt: Näiteks veini suhkrusisaldus enne käärima panemist on +80 ja pärast -5. Alkoholi sisalduse valem on: 85:7,5 =11,33%. Alguse ja lõpu suhkrusisaldus tuleb kokku liita ja jagada 7,5-ga.