Fidibus 2l jahuveski

269.00

Tootekood: 9120043060012 Kategooriad: ,

Ühik : tk

Pöögist ja roostevabast terasest kvaliteetne ja vastupidav jahuveski. Tõhus tööstusmootor tagab seadme töö ka raske koormuse all. Väga kasutajasõbralik.
Mõõdud:
Kõrgus 32 cm.
Laius 15,5 cm.

2 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 269 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasutamisest: Jahvatusjämedust saab muuta pöörates lehtrit (ülemine kauss, kuhu vili käib), mis pakub sujuvalt kõiki erinevaid tasemeid. Lisaks ei ole kõige peenem aste fikseeritud ja aja jooksul tekib veskikivide kulumise tõttu väike vahe. Veskikivid on keraamiliselt kokku liidetud tugevad vääriskivi tükid. Need teritavad ennast ise ja kulumine on väike. Umbes 20 aasta pärast võib tekkida vajadus veskikive vahetada. Veskite tootja Komo on tegutsenud juba 35 aastat ja kavatseb pikalt jätkata- varuosad on alati tellitavad. Tootja on väga kindel oma veskite kvaliteedis ja annab koduveskitele 12-aastase garantii. Kodukasutuse kogused ei põhjusta ülekuumenemist, kuid kasutusvigade puhuks on see varustatud mootor ka ülekuumenemise kaitsega.

Veski puhastamisest ja hooldusest: Veskid on praktiliselt hooldusvabad- üldiselt ei vaja isegi puhastamist, kuid kui jahvatatav materjal on liialt niiske, õline või suhkrune, saab veskikivid puhastada jahvatades kaks peotäit pikateralist riisi jämedamalt. Pikemaks ajaks seisma jätmiseks või kui on vaja eemaldada eelnevalt jahvatatud toiduaine jäägid, soovitatakse puhastada sama moodi ja pärast tühjalt jahvatades imeda jahujäägid tolmuimejaga. Veskitel on väga vastupidav hooldusvaba tööstuslik mootor. Väiksema kiviga veskitega Fidibus 21 saab jahvatada teravilju, väiksemaid kaunvilju, vürtse, kohvi ja põhimõtteliselt kõiki väiksema teralisi toiduaineid, mis ei ole liialt niisked, suhkrused või õlised. Kaer on oma õlisusega näiteks piiri peal: kaera saab jahvatada peenelt koos mõne kuivema viljaga (tatar nt.) või keskmisel jahvatusastmel. Kuivatatud porganditükid on aga liialt suhkrused, et neid peenelt jahvatada. Herned ja kikerherned on küll liiga suured, et Fidibus 21-ga otse peeneks jahvatada, kuid võimalik on jahvatada kahes jaos- kõigepealt väga jämedalt purustada ja siis peeneks jahvatada. Teravilju saab ka enne jahvatamist röstida või idandada-kuivatada. .

Kirjeldus

Kasutamisest: Jahvatusjämedust saab muuta pöörates lehtrit (ülemine kauss, kuhu vili käib), mis pakub sujuvalt kõiki erinevaid tasemeid. Lisaks ei ole kõige peenem aste fikseeritud ja aja jooksul tekib veskikivide kulumise tõttu väike vahe. Veskikivid on keraamiliselt kokku liidetud tugevad vääriskivi tükid. Need teritavad ennast ise ja kulumine on väike. Umbes 20 aasta pärast võib tekkida vajadus veskikive vahetada. Veskite tootja Komo on tegutsenud juba 35 aastat ja kavatseb pikalt jätkata- varuosad on alati tellitavad. Tootja on väga kindel oma veskite kvaliteedis ja annab koduveskitele 12-aastase garantii. Kodukasutuse kogused ei põhjusta ülekuumenemist, kuid kasutusvigade puhuks on see varustatud mootor ka ülekuumenemise kaitsega.

Veski puhastamisest ja hooldusest: Veskid on praktiliselt hooldusvabad- üldiselt ei vaja isegi puhastamist, kuid kui jahvatatav materjal on liialt niiske, õline või suhkrune, saab veskikivid puhastada jahvatades kaks peotäit pikateralist riisi jämedamalt. Pikemaks ajaks seisma jätmiseks või kui on vaja eemaldada eelnevalt jahvatatud toiduaine jäägid, soovitatakse puhastada sama moodi ja pärast tühjalt jahvatades imeda jahujäägid tolmuimejaga. Veskitel on väga vastupidav hooldusvaba tööstuslik mootor. Väiksema kiviga veskitega Fidibus 21 saab jahvatada teravilju, väiksemaid kaunvilju, vürtse, kohvi ja põhimõtteliselt kõiki väiksema teralisi toiduaineid, mis ei ole liialt niisked, suhkrused või õlised. Kaer on oma õlisusega näiteks piiri peal: kaera saab jahvatada peenelt koos mõne kuivema viljaga (tatar nt.) või keskmisel jahvatusastmel. Kuivatatud porganditükid on aga liialt suhkrused, et neid peenelt jahvatada. Herned ja kikerherned on küll liiga suured, et Fidibus 21-ga otse peeneks jahvatada, kuid võimalik on jahvatada kahes jaos- kõigepealt väga jämedalt purustada ja siis peeneks jahvatada. Teravilju saab ka enne jahvatamist röstida või idandada-kuivatada. .