Maitseainesegu Emili valgele vorstile 17,5 g

2.10

Tootekood: 5908277700171 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Maitseainesegu Emili valgele vorstile 20 g on arvestatud 5 kg vorstimassile.
Koostis : Kadakamarjad, koriander, pipar, vürts, loorber, majoraan, rosmariin, tüümian.
Ei sisalda soola, maitsetugevdajaid ja säilitusaineid.
Säilitada kuivas ja jahedas.

Pakend 20 g.

Laost otsas

Täpsem kirjeldus:

Retsept 5 kg valge vorsti  valmistamiseks. 
Koostisosad:
• 3 kg sealiha
• 0,5 kg veiseliha
• 0,5 kg peekoni- või searasva
• umbes 500 ml külma vett
• seasooli
• 3 küüslauguküünt
• umbes 80 g soola
• 20 g maitseaine segu Emili 

Lõigake liha tükkideks, eraldades samal ajal lahjad ja rasvased osad.  Ajage läbi hakklihamasina rasvasemad tükid  läbi väiksema sõela ja lahjemad tükid läbi jämedama sõela . Lisage maitseainesegu ja  külm vesi , segage. Kõik koostisosad peavad olema  hästi segunenud, mass peab olema ühtlane  ja kleepuva konsistentsiga. Täitke sooled lihamassiga.  Keetke toorvorsti  aeglasel tulel , temperatuuril 75–80 ° C 25–30 minutit või küpsetage ahjus 200  ° C juures 30- 40 min. 

Kirjeldus

Retsept 5 kg valge vorsti  valmistamiseks. 
Koostisosad:
• 3 kg sealiha
• 0,5 kg veiseliha
• 0,5 kg peekoni- või searasva
• umbes 500 ml külma vett
• seasooli
• 3 küüslauguküünt
• umbes 80 g soola
• 20 g maitseaine segu Emili 

Lõigake liha tükkideks, eraldades samal ajal lahjad ja rasvased osad.  Ajage läbi hakklihamasina rasvasemad tükid  läbi väiksema sõela ja lahjemad tükid läbi jämedama sõela . Lisage maitseainesegu ja  külm vesi , segage. Kõik koostisosad peavad olema  hästi segunenud, mass peab olema ühtlane  ja kleepuva konsistentsiga. Täitke sooled lihamassiga.  Keetke toorvorsti  aeglasel tulel , temperatuuril 75–80 ° C 25–30 minutit või küpsetage ahjus 200  ° C juures 30- 40 min.