-29%

Dekoorkest lihatoodetele 2 tk maitsestatud

4.60 3.22

Tootekood: 5904816000559 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Dekoorkest lihtsustab singi, pasteedi, juustu, kala ja taimetoitude katmist vürtsidega.
Sobi 1,5L singipressis kasutamiseks. Kestaga saab katta küpsetatud ja suitsutatud roogasid.
Koostis: must pipar, koriander, sibul, küüslauk, paprika, tšillipipar, vürts, köömned, modifitseeritud tärklis, niisutaja: glütseriin, paksendaja: karboksümetüültselluloosnaatriumsool.
Toode sobib temperatuuril kuni 88 ° C, küpsetamiseks ja suitsetamiseks kuni 180 ° C – tingimusel, et kest on kinnitatud liha külge.
Enne kasutamist ei tohi dekoorkesta leotada!
Mõõdud 15 x 32 cm.

Pakendis 2 tk.

12 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasutamine:
Dekoorkestaga  keedusingi valmistamine ei erine tavalisest keedusingi valmistamisest. On vaja ainult  jälgida, et kuumutamise temperatuur EI ÜLETAKS 88 ° C! Pärast keetmise lõpetamist laske nõul jahtuda. Enne singi väljavõtmist  pange keedusink koos keedunõuga  kuuma vette – nii on lihtsam välja võtta. 
Tähtis! Tõmmake paberist kest  ettevaatlikult singi külest lahti nii, et toidupinnale jääb ainult maitseaine kiht.
Dekoorkestaga saab katta liha või juustu.  Küpsetus vorm katta seestpoolt dekoorkestaga nii,et maitsainete kiht jääb ülespoole. Pange liha tihkelt vormi ja küpsetage  see vastavalt valitud retseptile. 
Kui kasutate ümbrist juustu või suitsutatud liha maitsestamiseks, kinnitage kest võrgu või juustukanga abil tihkelt ümber  toidu. 
Röstimise, küpsetamise  või suitsetamise ajal ei tohi temperatuur ületada 180 ° C!

 

Kirjeldus

Kasutamine:
Dekoorkestaga  keedusingi valmistamine ei erine tavalisest keedusingi valmistamisest. On vaja ainult  jälgida, et kuumutamise temperatuur EI ÜLETAKS 88 ° C! Pärast keetmise lõpetamist laske nõul jahtuda. Enne singi väljavõtmist  pange keedusink koos keedunõuga  kuuma vette – nii on lihtsam välja võtta. 
Tähtis! Tõmmake paberist kest  ettevaatlikult singi külest lahti nii, et toidupinnale jääb ainult maitseaine kiht.
Dekoorkestaga saab katta liha või juustu.  Küpsetus vorm katta seestpoolt dekoorkestaga nii,et maitsainete kiht jääb ülespoole. Pange liha tihkelt vormi ja küpsetage  see vastavalt valitud retseptile. 
Kui kasutate ümbrist juustu või suitsutatud liha maitsestamiseks, kinnitage kest võrgu või juustukanga abil tihkelt ümber  toidu. 
Röstimise, küpsetamise  või suitsetamise ajal ei tohi temperatuur ületada 180 ° C!