BIO Kurk Sonja S

3.50

Tootekood: 4015557433658 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Cucumis sativus

Sort on saagikas ja viljad mõruvabad ning poopikad, 35cm. Sobib kasvatamiseks nii avamaal kui ka kasvuhoones.
Taime võrsepikkus ca 170 cm, vajab toestust.
BIO tähis on mahepõllumajanduslikult kasvatatud seemnetel, kus ei kasutata keemilisi väetiseid, taimekaitse- ja umbrohutõrjevahendeid. Bio sarja VOLLI seemnete pakend on tehtud 50% murust.

Pakist kusagil 15 seemet.

28 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasvatamine: Ette kasvatada aprillis. Avamaale külvata mai lõpus või juunis, loori alla. Hea idanemistemperatuur 15-20°C, idaneb tavaliselt 6-14 päevaga. Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Ridade vahe jäetakse 50-60cm ning taimede vahe reas peaks olema 30-40cm. Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem väetistega segatud ja neutraliseeritud turvas. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.

Kasutamine: Sobib värskelt  tarbimiseks, salatitesse ja võileibadele. Marineerimiseks .

Istutusskeem

v40cm, rv50cm

Istutussügavus

3-4 cm

Külv avamaale

Mai-Juuni

Külv sisse

Aprill-Mai

Kasvutingimus

Päikseline

Kirjeldus

Kasvatamine: Ette kasvatada aprillis. Avamaale külvata mai lõpus või juunis, loori alla. Hea idanemistemperatuur 15-20°C, idaneb tavaliselt 6-14 päevaga. Kilekasvuhoonetes kasutatakse tavaliselt kaherealist istutusskeemi. Ridade vahe jäetakse 50-60cm ning taimede vahe reas peaks olema 30-40cm. Kilekasvuhoones võib ühele ruutmeetrile istutada kuni 4 taime. Kurgitaim armastab palju soojust, valgust  ja niiskust, samuti vajab kurk viljakat mulda. Kasvukoha temperatuur võiks päeval olla 20-25°C ning öösel 17-18°C. Kasvusubstraadina on kõige parem väetistega segatud ja neutraliseeritud turvas. Kasvuhoones tuleb taimed üles siduda.

Kasutamine: Sobib värskelt  tarbimiseks, salatitesse ja võileibadele. Marineerimiseks .