Bakterkultuur Feta juustu valmistamiseks 2x1g

7.00

Tootekood: 5908277708504 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Bakterkultuur annab juustule iseloomuliku struktuuri ja maitse. Hõlbustab piima hapnemist ja teeb võimalikuks ensüümide töö. Bakterid on aktiivsed kogu juustu valmimise aja. Kultuur on pakendatud 2 grammistesse pakki, Ühest pakikesest saab teha 2kg Gouda juustu ja selleks on vaja 20l piima. 1g/10l piima.

Laost otsas

Täpsem kirjeldus:

Bakterkultuur annab juustule iseloomuliku struktuuri ja maitse. Hõlbustab piima hapnemist ja teeb võimalikuks ensüümide töö. Bakterid on aktiivsed kogu juustu valmimise aja. Kultuur on pakendatud 2 grammistesse pakki, Ühest pakikesest saab teha 2kg Gouda juustu ja selleks on vaja 20l piima. 1g/10l piima.

Kirjeldus

Bakterkultuur annab juustule iseloomuliku struktuuri ja maitse. Hõlbustab piima hapnemist ja teeb võimalikuks ensüümide töö. Bakterid on aktiivsed kogu juustu valmimise aja. Kultuur on pakendatud 2 grammistesse pakki, Ühest pakikesest saab teha 2kg Gouda juustu ja selleks on vaja 20l piima. 1g/10l piima.