Baklažaan Laura S

3.60

Tootekood: 4015557434945 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Solanum melonega

Keskvalmiv sort, väga hea saagikusega baklažaan. Viljad on ümmargused, suured ja tumelillad, viljaliha valge. Taimed on väga soojalembelised ja vajavad hea kasvukohta, mis soe ja päikeseline. Vahemere köögis hinnatud köögiviljad ,on osa prantsuse roogadest, nagu ratatouille ja tavaliselt süüakse seda grillitud, praetud või aurutatud. Soovitus, enne küpsetamist puistada hakitud vili üle vähese soolaga, saab parema maitse.
Pakendiga kaasas etikett.

Pakis 20 seemet.

30 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasvatamine:  Taimed kasvatakse ette. Külvi sügavus 2 cm, optimaalne idanemistemperatuur on 20-22 °C. Kasvuaegne temperatuur pea olema üle 15 °C.  Sobilik pinnas kasvamiseks on  huumusrikas, neutraalne muld. Taimed istutakse katmikalale kui öökülmad on möödas, peab jälgima , et taim ei satuks sügavamele mulda, kui ta oli potis. Taimede vahe  30 – 40 cm, taimed võivad vajada toestust.  Baklazaani võib väetada kurgile mõeldud väetistega.  Küps vili on ühtlaselt lilla ja vetruv, liiga pehme vili on üleküpsenud.  Soovitav säilitada jahedas, kilega kaetult. 

Kasutamine:  Eksootiline köögivili. Enne kuumutamist soovitatakse tükeldatud  vili üle raputada soola või sidrunimahlaga, see eraldab viljast liigse vee ja parandab maitset. 

Istutusskeem

v50 cm, rv50 cm

Istutussügavus

2-3 cm

Külv avamaale

-

Külv sisse

Veebruar-Märts

Kasvutingimus

Päikeseline

Kirjeldus

Kasvatamine:  Taimed kasvatakse ette. Külvi sügavus 2 cm, optimaalne idanemistemperatuur on 20-22 °C. Kasvuaegne temperatuur pea olema üle 15 °C.  Sobilik pinnas kasvamiseks on  huumusrikas, neutraalne muld. Taimed istutakse katmikalale kui öökülmad on möödas, peab jälgima , et taim ei satuks sügavamele mulda, kui ta oli potis. Taimede vahe  30 – 40 cm, taimed võivad vajada toestust.  Baklazaani võib väetada kurgile mõeldud väetistega.  Küps vili on ühtlaselt lilla ja vetruv, liiga pehme vili on üleküpsenud.  Soovitav säilitada jahedas, kilega kaetult. 

Kasutamine:  Eksootiline köögivili. Enne kuumutamist soovitatakse tükeldatud  vili üle raputada soola või sidrunimahlaga, see eraldab viljast liigse vee ja parandab maitset.