Alfa amylaza ensüüm 4 g

3.20

Tootekood: 5908277702823 Kategooriad: ,

Ühik : pakk

Alfa-amülaas – tärklist hüdrolüüsiv ensüüm. See võimaldab virde valmistamist purustatud rukkist, nisust, maisist, riisist ja teistest teraviljadest. Töötab paremini kõrgetel temperatuuridel.

Pakendis toodet 4 grammi.

23 laos

Registreerunud kliendina teenid selle toote ostmisel 3 Boonuspunkti!

Täpsem kirjeldus:

Kasutamine: Kuumutage vesi mahutis temperatuurini. 85-95°C, lisage valitud teravili proportsioonides: 1 kg purustatud/jahvatatud teravilja 3-4 liitri vee kohta. Segage hoolikalt. 15-30 minuti pärast lisage 0,9g alfa-amülaasi 1 kg teravilja kohta. Hoidke segu pidevalt segades 1 tund temperatuuril 95°C. Selle aja möödudes laske segu jahtuda temperatuurini 30°C. Lisage destilleerimispärm ja käärige valmistatud segu vastavalt pakendil olevatele juhistele.

Kirjeldus

Kasutamine: Kuumutage vesi mahutis temperatuurini. 85-95°C, lisage valitud teravili proportsioonides: 1 kg purustatud/jahvatatud teravilja 3-4 liitri vee kohta. Segage hoolikalt. 15-30 minuti pärast lisage 0,9g alfa-amülaasi 1 kg teravilja kohta. Hoidke segu pidevalt segades 1 tund temperatuuril 95°C. Selle aja möödudes laske segu jahtuda temperatuurini 30°C. Lisage destilleerimispärm ja käärige valmistatud segu vastavalt pakendil olevatele juhistele.